• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak perdem

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
resim0016tacj1.jpg
resim0017wd8.jpg

Uydurma olarak yaptım..Yani kafamdan tasarladım mutfak köşe takımıma rengi uysun diye şerit geçirdim ve kurdeleden çiçekler yaptım.Nasıl?

Son düzenleme:
Kendim yaptım canım onlarıda pek net çıkmamış aslında şeriti falan pullu parlak ışıkta çok güzel duruyor...

şerit hazırolanlardan sanırım
çiçekleri de çekseydin yakından keşke
bir de çiçekleirn yapılışını anlatsan tam süper olacak :)

Şerit hazır canım evet çok çeşitleri var.çiçeklerde fırfırlı kurdeleler var onları iple teğel geçiyorum ve büzdürüyorum.Daha sonra ortalarına boncuk yada parlak pul dikiyorum.Bu kadar......

filizim valla ellerine sağlık canım
alkistu0.gif
bazı kadınlar böyle senin gibi yaratıcı oluyo işte ..dünya kadar para vermektense uygun fiyatada böyle şık şeyler yapılabikliyo demekki .. bende senin gibi bazen uydururum kendi el emeği olunca insanın bi başka oluyo değilmi ..

Evet canım el emeği başka oluyor tabi olmazmı?Hem keseni koruyosun hemde kendi yaptığın bir şeyi özenle kullanıyosun..Teşekkür ediyorum....

hoş olmuş yenisini almaktansa bazen böyle ufak değişiklerle evde yenilikler yapmak insanı rhatlatıyor paylaşım için teşekkürler.

Perdenin üstünü file yaptın canım yoksa hazır file tüllerdenmi aldın?Benimkiyle aynı model peçeteleri falan...Teşekkürler.

Hımm...Bu hazır file tüllere sakallı ipleri geçirip perde yapıyorlar birde bundan yapıcam bakalım.Paylaşırım...

Back