Ohhh ne güzelSizedeabim çiğköfte yapmıştı
Yok Nevoş bilmez benimkiOhhh ne güzelBende dün esimden istedim yapnıyorsun bayağıdır diye diyeYapacak canı ne zaman isterse
Yok Nevoş bilmez benimkidaha doğrusu öğrenmek dahi istemez hergün yemek yapsalar aç kalırdık canları isterse
Evet güç işiBenimki cok istedi onuda ben yapayımAma o erkek işi ,güç kuvvet ister dedim ve gaz verdim Onun üstüne attım
Benimki meraklı aeviyor yemek yapmayıAma ortakık savaş alanına dönüyor Gerçi toplar ama ben çok girsin istemiyorum arada yapması yeter
Karışırsam inatlaşır hiç el sürmez oy yüzden pek müdahale etmiyorum.Evet güç işisu koyunca lezzetli olmuyor zatten güçle ezilmesi lazım ben bazen mutfaktan çay bile almasını istemiyorum Nevoş
İyi yapıyosun canımKarışırsam inatlaşır hiç el sürmez oy yüzden pek müdahale etmiyorum.
Arada güzel seyler yapıyor
Bende sarma yapacaktım şimdi ama malzeme yok markete gitmem lazımHenüz karar vermedim canım
Kolay gelsin canımBende sarma yapacaktım şimdi ama malzeme yok markete gitmem lazım
Onu yarina bıraktımKolay gelsin canım
Bizde etli nohut ve bulgur pilavı olacak
Kolay gelsin canımOnu yarina bıraktımNevos bende sebzelı tahana corbası( elazıgın ) yanina mercimekli bulgur pilavi olacak
Bende çok severim canım yazın kendim kurutumKolay gelsin canımElazığ'ın tarhana çorbası çok güzel oluyor
Kendin yapıyorsan ayrı bir güzeldir..Bende çok severim canım yazın kendim kurutum
Valla bizim çoçuklar yazın bile istiyor Nevoş o yüzden benim evde bulundurmam lazımKendin yapıyorsan ayrı bir güzeldir..
Bizdede çok seviliyor canımValla bizim çoçuklar yazın bile istiyor Nevoş o yüzden benim evde bulundurmam lazım
Sevilmezmi Nevoş 'umBizdede çok seviliyor canım
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1492202 Eki Görüntüle 1492211 Eki Görüntüle 1492224
Eki Görüntüle 1492229
Akşam yatmadan yoğurdumu mayaladım sabaha hazır yoğurt
Sağol canımEllerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?