Ohhh ne güzel Bende dün esimden istedim yapmıyorsun bayağıdır diye Yapacak canı ne zaman isterseSizede abim çiğköfte yapmıştı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet
- Konu Sahibi Efser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Yok Nevoş bilmez benimki daha doğrusu öğrenmek dahi istemez hergün yemek yapsalar aç kalırdık canları isterseOhhh ne güzel Bende dün esimden istedim yapnıyorsun bayağıdır diyediyeYapacak canı ne zaman isterse
Yok Nevoş bilmez benimki daha doğrusu öğrenmek dahi istemez hergün yemek yapsalar aç kalırdık canları isterse
Benimki cok istedi onuda ben yapayım Ama o erkek işi ,güç kuvvet ister dedim ve gaz verdim Onun üstüne attım
Benimki meraklı aeviyor yemek yapmayı Ama ortakık savaş alanına dönüyor Gerçi toplar ama ben çok girsin istemiyorum arada yapması yeter
Benimki meraklı aeviyor yemek yapmayı Ama ortakık savaş alanına dönüyor Gerçi toplar ama ben çok girsin istemiyorum arada yapması yeter
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Evet güç işi su koyunca lezzetli olmuyor zatten güçle ezilmesi lazım ben bazen mutfaktan çay bile almasını istemiyorum NevoşBenimki cok istedi onuda ben yapayım Ama o erkek işi ,güç kuvvet ister dedim ve gaz verdim Onun üstüne attım
Karışırsam inatlaşır hiç el sürmez oy yüzden pek müdahale etmiyorum.Evet güç işi su koyunca lezzetli olmuyor zatten güçle ezilmesi lazım ben bazen mutfaktan çay bile almasını istemiyorum Nevoş
Arada güzel seyler yapıyor
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
İyi yapıyosun canımKarışırsam inatlaşır hiç el sürmez oy yüzden pek müdahale etmiyorum.
Arada güzel seyler yapıyor
Henüz karar vermedim canımNevoş akşam ne yemek var benim yok
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Bende sarma yapacaktım şimdi ama malzeme yok markete gitmem lazımHenüz karar vermedim canım
Kolay gelsin canımBende sarma yapacaktım şimdi ama malzeme yok markete gitmem lazım
Bizde etli nohut ve bulgur pilavı olacak
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Onu yarina bıraktımNevos bende sebzelı tahana corbası( elazıgın ) yanina mercimekli bulgur pilavi olacakKolay gelsin canım
Bizde etli nohut ve bulgur pilavı olacak
Kolay gelsin canımElazığ'ın tarhana çorbası çok güzel oluyorOnu yarina bıraktımNevos bende sebzelı tahana corbası( elazıgın ) yanina mercimekli bulgur pilavi olacak
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Bende çok severim canım yazın kendim kurutumKolay gelsin canımElazığ'ın tarhana çorbası çok güzel oluyor
Kendin yapıyorsan ayrı bir güzeldir..Bende çok severim canım yazın kendim kurutum
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Valla bizim çoçuklar yazın bile istiyor Nevoş o yüzden benim evde bulundurmam lazımKendin yapıyorsan ayrı bir güzeldir..
Bizdede çok seviliyor canımValla bizim çoçuklar yazın bile istiyor Nevoş o yüzden benim evde bulundurmam lazım
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Sevilmezmi Nevoş 'umBizdede çok seviliyor canım
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1492202 Eki Görüntüle 1492211 Eki Görüntüle 1492224
Eki Görüntüle 1492229
Akşam yatmadan yoğurdumu mayaladım sabaha hazır yoğurt
- 8 Aralık 2011
- 44.913
- 159.770
- 798
Sağol canımNevoş ben yoğurtun kaymaklarını buzlukta biriktirip kahvaltılık yağ yapıyorumEllerine sağlık canım