Nasıl yapıyorsun anlat bakalımSağol canımNevoş ben yoğurtun kaymaklarını buzlukta biriktirip kahvaltılık yağ yapıyorum
Bizim ertesi gün kahvaltıda yeniyor,kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapıyorsun anlat bakalımSağol canımNevoş ben yoğurtun kaymaklarını buzlukta biriktirip kahvaltılık yağ yapıyorum
Benim çoçuklar cinsler yemiyolar. Nevoş kaymakları bende atmaya kıyamıyorum buzlukta birktiriyorum çıkarıp blendirde yağ olşuna kadar çırpıyorum biraz uzun sürüyor ama değiyor nevoş kahvaltıda bayıla bayıla yiyolarNasıl yapıyorsun anlat bakalım
Bizim ertesi gün kahvaltıda yeniyor,kalmıyor
Benimkiler çok seviyor..Yağ yağmaya sıra gelmiyorBenim çoçuklar cinsler yemiyolar. Nevoş kaymakları bende atmaya kıyamıyorum buzlukta birktiriyorum çıkarıp blendirde yağ olşuna kadar çırpıyorum biraz uzun sürüyor ama değiyor nevoş kahvaltıda bayıla bayıla yiyolar
Nevoş onun makinasını almayı düşünmedim değil doğal yağ içinama yerim yok malesefBenimkiler çok seviyor..Yağ yağmaya sıra gelmiyor
Çok iyi yapıyorsun canımAslında yayıkta yaparlar hem çok güzel ayran olurYağıda lezzetli olur.
Şifa olsun
Onu bende istiyorum ama sadece yağ için değil ayranı çok güzel oluyorKüçük boyları var aslındaNevoş onun makinasını almayı düşünmedim değil doğal yağ içinama yerim yok malesef
OffffOnu bende istiyorum ama sadece yağ için değil ayranı çok güzel oluyorKüçük boyları var aslında
Şöyle bol köpüklü ayran yapmak için
Aman onunla uğraşmak zor olurOffff
Burda gördüm var Nevoş kaldı bir inek onuda alırsam şaşma
Ellerine sağlık canımEfser ablacim, bu aksam firinda kasarli kofte ve salata vardi yemegimizde..
Katkilarindan dolayi nevo pinko yamukprenses mathi dione ye tesekkurler : )
Balkona bağlarım ancak Nevoş araştırayımAman onunla uğraşmak zor olur
20 lt olanları var onlardan alabiliriz.Ayran veyağ yapmak için
Ellerine sağlık tatlım afiyet şifa olsunEfser ablacim, bu aksam firinda kasarli kofte ve salata vardi yemegimizde..
Katkilarindan dolayi nevo pinko yamukprenses mathi dione ye tesekkurler : )
İyi fikir nede olsa havalar ısınıyorSenin cimcime çok memnun olur bu durumaBalkona bağlarım ancak Nevoş araştırayım
Ona kasa fil alırız Nevoş küçüken istiyordu bunun sütü var en azındanİyi fikir nede olsa havalar ısınıyorSenin cimcime çok memnun olur bu duruma
Ona kasa fil alırız Nevoş küçüken istiyordu bunun sütü var en azından