• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Nasıl yapıyorsun anlat bakalım:KK45:
Bizim ertesi gün kahvaltıda yeniyor,kalmıyor:KK48:
Benim çoçuklar cinsler yemiyolar. :KK12:Nevoş kaymakları bende atmaya kıyamıyorum buzlukta birktiriyorum çıkarıp blendirde yağ olşuna kadar çırpıyorum biraz uzun sürüyor ama değiyor nevoş kahvaltıda bayıla bayıla yiyolar :rolleyes:

Benim çoçuklar cinsler yemiyolar. :KK12:Nevoş kaymakları bende atmaya kıyamıyorum buzlukta birktiriyorum çıkarıp blendirde yağ olşuna kadar çırpıyorum biraz uzun sürüyor ama değiyor nevoş kahvaltıda bayıla bayıla yiyolar :rolleyes:
Benimkiler çok seviyor..Yağ yağmaya sıra gelmiyor:KK48:
Çok iyi yapıyorsun canım:KK19:Aslında yayıkta yaparlar hem çok güzel ayran olur:kk77::KK45:Yağıda lezzetli olur.
Şifa olsun:KK68:

Benimkiler çok seviyor..Yağ yağmaya sıra gelmiyor:KK48:
Çok iyi yapıyorsun canım:KK19:Aslında yayıkta yaparlar hem çok güzel ayran olur:kk77::KK45:Yağıda lezzetli olur.
Şifa olsun:KK68:
Nevoş onun makinasını almayı düşünmedim değil doğal yağ içinama yerim yok malesef :KK12:

Nevoş onun makinasını almayı düşünmedim değil doğal yağ içinama yerim yok malesef :KK12:
Onu bende istiyorum ama sadece yağ için değil ayranı çok güzel oluyor:KK19:Küçük boyları var aslında:KK64:

Şöyle bol köpüklü ayran yapmak için:rolleyes:

4_7615167498.jpg

Efser ablacim, bu aksam firinda kasarli kofte ve salata vardi yemegimizde..

Katkilarindan dolayi nevo pinko yamukprenses mathi dione ye tesekkurler : )

Değerlerimiz çok güzel mahallemiz bir başka kokardı sanki kandileri,bu toplumsal paylaşım adına yapılmış çok güzel bir sevgi paylaşımı,unutmayalım ve yaşatalım .Mis gibi mahlep kokan kadil simitleri ve sütlü irmik helva yaptım umarım bir hayır duası kazanmışımdır.
Kadiliniz hayırlı olsun...
image.jpg

merhaba,

milföye şekli nasıl verdiniz, çok lezzetli görünüyor. içerisinde ne koydunuz ?

Back
X