mutfak örtüsü

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar mutfak örtüsü almakta kararsız kaldım sizce ne yapayım annemde bir tane olsun bari olsun diyo sizce nasıl bişey alabilirim fikirleriniz bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

mutfak örtüsü derken tam takım olanlardan bahsediyorsun sanırım..

asla alma derim ben..

hem mutfağın havasını bozuyor hem de boşa masraf bence..

onun yerine şık bir masa örtüsü al sadece ..

nacizane fikrim..

o nedir mutfak ortusu raflara konulup sarkitilanlardan mi, onlardansa alma cnm ya, bence de ben sahsen masa ortusu alirim bi tane yeter..

dantelli varsa canım annen sardırmıstır onu ..o yeter.. zaten ılk zamanlar onlar kullanılır..
bende de var.. bir hafta kalsın direkt kaldırcam..
dantelli seyleri sevmiyorum mutfakta bence mutfak takımınada gerek yok canım..
örnek veriyorum alırsın bir krem rengi perde ,kremde bir masa ortusu alırsın ayrı ayrı al sana takım..

Eski mutfak dolapları için örtüler kullanılabilirde, artık mutfak dolapları öyle açık, örtü konulabilecek tipte değil. O yüzden boşa masraf yapma bence canım. :)

kusura bakmayın ama dantel mantel işleri artık tam bir ilkellik.
benim çeyizimde de var ama aynı örüldükleri gibi duruyorlar.mutfak yatak odası salon vb
hiçbirini kullanımıyorum.hiç açmadım bile.yaklaşık 3 milyar orda ölü gibi yatıyor yazık valla annemin o emeklerine.ama onları ördüğünde ben hep derdim anne örme kullanılmaz.ama nafile.
atsan atılmaz satsan satılmaz ürünler.
değeri paha biçilmez aslında el emeği göz nuru
ama işe yaramadığı için de 5 para etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…