Mutfak lavabom tikali ne yapmaliyim

Lavabo açıcı Dök. .
Sıcak su Dök . .
Nadal tıkandı ki o kadar?

Geçenlerde bizimki de tıkandı .Sıcak su döktüm açıldı .

Sök ve temizle. Kötü iş ama kimyasaldan iyi. Tabi sorun borudaysa. Duvar kısmından tikandiysa açıcı. Yoksa usta halleder

Alttaki boruyu sökup temizleyin kolay kolay tikanmaz...

Lavabo aç al onu dok arkasınada sıcak su dok.Marketlerde satılır paket olarak bazı paketlerde 3 tane olur önce 1 paketi dokersin eger tam açılmazsa 2.paketi dok yine sıcak su Dök arkasindan. Sonra biraz musluğu aç.
Yaparken dikkat et biraz duman çıkıyor hafif kafanı egme içine.
Lavabon açılır.

benimki de tıkandı. sirke ve karbonatla açtım.

şu video'dan öğrendim. belki işine yarar.

Önce kendine miss gibi bir turk kahvesi yap keyifle iç.
Sonra telvesini lavaboya üzerinede sicak su dok acar olmazsa lavabo aç yaparsin

Ustaya kadar vardiysa sorun .Sıvi açıci var kostik galiba .kimya temizlik vs satanlardan al Ama eldiven sart .Surat kollar kapalı dok kaç.
Sonra koşarak gel musluğu aç kaç
Kondisyonun yoksa eşin yapsin.

Bimden almıştım ben paketin içinden 3 tane çıktı 3 lu satılıyor orada 1.5 liraydi yanlış hatırlamıyorsam 3 paketi döktüm bir ara sonra bolca kaynar su açıldı bir sorun yok suan.

Boruları Sök temizle yada.

Bizimki de kolay açılmadı . Sonra su gidince arkadaşların bahsettiği lavabo açıcıdan aldım .Bir kaç kutu tanınmış bir markanın var .O çok iyi geldi bizimkine yoksa usta çağıracaktık bizde . 3 tane 4 tane kullandım .Şimdi sıkıntı yok bizimkinde .

Ben mahallenin küçük marketin den aldim bi paket çıktı o da bi işe yaramadı boruları da sokup temizlincem ve karbonat la sirke yi deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…