Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizimki de kolay açılmadı . Sonra su gidince arkadaşların bahsettiği lavabo açıcıdan aldım .Bir kaç kutu tanınmış bir markanın var .O çok iyi geldi bizimkine yoksa usta çağıracaktık bizde . 3 tane 4 tane kullandım .Şimdi sıkıntı yok bizimkinde .
Site de yasak diye yazamadım .Mr. mus... ın bir kutudan iki tane çıkıyor .Onlardan aldım bir kaç tane ... Birde bir pakete iki üç çaydanlık sıcak su döktüm ben .
Site de yasak diye yazamadım .Mr. mus... ın bir kutudan iki tane çıkıyor .Onlardan aldım bir kaç tane ... Birde bir pakete iki üç çaydanlık sıcak su döktüm ben .