Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutfagınız genişse güzel durur güzel model hayırlı olsn
mutfağım çok geniş değil. mutfağımla oturma odam bir aynı mı alsam avizeleri farklı mı alsam dedim ve farklı aldım nasıl olur acaba bilmiyorumbilmiyorumkismile
buda güzel zevkli hatunsun ne diyeyim....mutfakla oda birse aynı alsan daha güzel olur sanki sen bilirsin tabi...nerde bu avizeler hepsi çok güzel...
amerikan mutfak galiba o zaman bir al bence ama oturma odanınki ayrı guzel bu ayrı guzel
ben açtırdım oturma odasıyla mutfağın arasını ne yapsam acaba aynımı alsam birmi alsam ikiside ayrı güzel dediğin gibi ama mutfağınki oturma odasına uymaz gibi geliyor bana sence?
evet mutfagınki uymaz oturma odasına ama arada duvar varmı yarımda olsa yani yoksa hiçmi yok direk açıkmı arası
duvar var hep açık değil köşe kartonpiyer yaptıracağız oraya tamamen açık değil yani nasıl olurbilmiyorumkismile
samsunda büyükşehir belediyesinin orada bir sürü avizeci var orda bir avizeci çok güzel avizeler var tşk ederim nişanlımla beraber beğendik
kararsız kaldım oturma odasınınki mutfağa olmaz mutfağınki oturma odasına ne yapsam acaba değişik olsa kötü dururmu
gördüm sonunda güzel bi seçim ama salonu daha çok merak edyrm...onada bakıcam
bence hoş güle güle kullan sarkıtlar her zaman hoşuma gitmiştir zatenyerimseniben
tşk ederim bak canım yorumlarını bekliyorum ve salon takımıma da bak mutlaka
ayyy pek uzakmış canım te samsun:hulya:mutfak için düşündüğünde güzel olur ya niye olmasın aslında düşünce daha iyi olur gibi geldi ayrı olması şimdi banadakaydirigubbakcemile2 mutfak için seçtiğinde güzel zaten..zemuszemusşimdiden mutluluklar size
bende mutfağa hala bi avize beğenemedim yaw.. sade şık bişey arıyorum ama bakalım.
seninde güzelmiş güle güle kullan.