Mutfak Havlusu

Arsima

mamutun tavuğu
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
7.618
3
39
El emeği göznuru mutfak havluları
her kızın çeyizine lazım birtane sırnaşık şey

20030274kp4.jpg

n1id7.jpg

3742.jpg

3749.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel ve kullanışlı mutfakta elimizin altında olmalı. Satıyorsanız fiyat öğrenebilirmiyim. tşk

Çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık ben bu mutfak havlularından şimdilik 5 adet almak istiyorum bununla ilgili bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bi arkadaşa giderken götürülecek güzel bi hediye bence çok zevkli bi yapım tekrardan ellerinize sağlık..

teşekkr ederim
beğendiğiniz modelleri ve adresi özelden belirtirseniz en kısa sürede yardımcı olacağım

teşekkür ederiz canım çok güzeller ama bana biraz pahalı gibi geldi annem bana yaptırdı dantellisini 15 ytlydi valla ama siz sanırsam etaminle işlemişsiniz ellerinize sağlık

harika olmuş havluların hepsi
güzel ellerine, emeklerine sağlık
umarım satıp boooooool para kazanırsın
hayırlı cumalar, sevgiler

teşekkür ederim sırnaşık şey

bollll para kazanamam galiba şimdiye kadar bi kişi isterim dedi oda bakalım kısmet artık

teşekkür ederiz canım çok güzeller ama bana biraz pahalı gibi geldi annem bana yaptırdı dantellisini 15 ytlydi valla ama siz sanırsam etaminle işlemişsiniz ellerinize sağlık

etaminle işlediğim için ücret bu şekilde sonucta epeyce emek harcıyorum. güle güle kullanırsın inş.

kendim zamanında çok kaneviçe etamin işlediğim için kolay geliyor ama yinede eline sağlık temiziş çıkarmısın bol müşteriler

Canımmmmmssssss bugün teslim aldım cicilerimi ellerine kollarına sağlık böyle güzelliklere değer bi miktar bence bazı arkadaşlar görmeden pahalı olduğu yorumunu yapmış ama bence farkı elinize alınca görüceksiniz her biri birer pano gibi ben hediye ederim diye düşünmüştüm ama kıyamıcam bunlara :1no2: böyle güzelliklerin devamını bekliyorum emeklerine sağlık allah seni nazardan korusun :nazar:

çok cici olmuşlar..
ben de yapmak istiyorum mutfağıma...

peki etamin örneklerini bulduğun belli yerler var mı?

X