mutfak halısı ne renk alsam...

serapss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
126
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben mutfak halımı değiştircem fikirlerinizi almak istedim.Mutfak dolaplarımın üst kısmı beyaz.alt dolaplar venge.ara taşlar ufak düz beyaz.mutfak tülüm krem pullu üstünde sarı ve turuncu ufak çiçekler var.mutfak masam venge sandalyeler beyaz.badana da açık krem.Halıyı ne renk almalıyım sizce.Mutfağım büyük.halıyı büyükmü alsam daha iyi olur yerler tamamen kapancak şekilde.şimdiki halımda masanın altında halı yok mesela.

merhaba arkadaşlar.ben mutfak halımı değiştircem fikirlerinizi almak istedim.Mutfak dolaplarımın üst kısmı beyaz.alt dolaplar venge.ara taşlar ufak düz beyaz.mutfak tülüm krem pullu üstünde sarı ve turuncu ufak çiçekler var.mutfak masam venge sandalyeler beyaz.badana da açık krem.Halıyı ne renk almalıyım sizce.Mutfağım büyük.halıyı büyükmü alsam daha iyi olur yerler tamamen kapancak şekilde.şimdiki halımda masanın altında halı yok mesela.

Halıyı büyük almanı tavsiye etmem masanın altını süpürüp silmen daha kolay ve temiz olur diye düşünüyorum kahveli kremli tonlarda alabilirsin halıyı

Krem pullu ve turuncu çiçekler dediğinde ilk aklıma gelen şunlar oldu:

m11.jpg

merinosklasik_hali_12-340x340.jpg

Bence de halını büyük alma. Fotoğraftaki gibi olabilir, etrafı açık kalsın ve özellikle de masanın altı.
Temizlik açısından sana kolaylık olur...

Krem pullu ve turuncu çiçekler dediğinde ilk aklıma gelen şunlar oldu:

m11.jpg

merinosklasik_hali_12-340x340.jpg

Bence de halını büyük alma. Fotoğraftaki gibi olabilir, etrafı açık kalsın ve özellikle de masanın altı.
Temizlik açısından sana kolaylık olur...

1.resimdeki güzel olur aslında.
koyu kahvesi bol olan turunculu sarılı desenler olan halı tercih etsem dökülen şeyler çok mu belli olur acaba.
bide halı küçük olursa yerdeki taşların arası kirlenir.(hafta sonu ara taşları çamaşır suyu ve cifle temizledim 2 gün mutfak ve girişteki :))

fazla acık renk alma birde makınada yıkanabılen birşeyler al mutfak malum cok kırlenıyor

fazla acık renk alma birde makınada yıkanabılen birşeyler al mutfak malum cok kırlenıyor

Back
X