Mutfak Dekorasyonu Mutfak gereçleri olarak hangi marka öneriyorsunuz elektrikli eşyalar olsun yemek takımı olsun yardım

çok az kalmış düğününe :) yemek takımı karaca ve kütahya tercih ediliyor genelde. Aryıldızın da modelleri hoş. elektirikli ev aletlerinden benim araştırdığım kadaryla elektirikli süpürge için philisp maraton serisi çok kullanılıyor. Çaycı olarak plastik değik tamamen çelik modeller öneriliyor. Blender setlerinde uç kısımlarında plastik olanlar zamanla eriyormuş bu nedenle çelik olanlar alınmalıymış :) benim de bildiklerim şuanlık bunlar

Çeyizlik lifler yapıyorum bende. ihtiyacın yarsa yardımcı olabilirim :KK52: 14729124_319293431777293_7392789595404175703_n.jpg

çok az kalmış düğününe :) yemek takımı karaca ve kütahya tercih ediliyor genelde. Aryıldızın da modelleri hoş. elektirikli ev aletlerinden benim araştırdığım kadaryla elektirikli süpürge için philisp maraton serisi çok kullanılıyor. Çaycı olarak plastik değik tamamen çelik modeller öneriliyor. Blender setlerinde uç kısımlarında plastik olanlar zamanla eriyormuş bu nedenle çelik olanlar alınmalıymış :) benim de bildiklerim şuanlık bunlar
Çok teşekkür ediyorum ama Karaca yi da kullananlar beğenmiyor tencereleri filan kararıyormuş

Çok teşekkür ediyorum ama Karaca yi da kullananlar beğenmiyor tencereleri filan kararıyormuş
yemek takımından bahsettim ben :) tencerelerini falan bilemiyorum. bence tencere konusunda Emsan daha iyi

Yemek takımı ve çelikte hisar
Teflon tencere ve tavalarda Tefal
Küçük ev aletlerini de tefal ve Philips olarak almıştım , hepsinden çok memnunun .

herseyım karaca 3 yılı gectı bişey olmadı tabak çanak çok alma.
bence kararmasıda kullanmadan ötürü.

bence hepsi aynı...olabildiğince makul fiyatlı al.

X