Mutfak en çok kullandığımız araçlar ve gereçler..

kettle kesinlikle,bide süzgeç aramızda farklı bi bağ var ikisiylederondo kullanmıyorum ben.nedense lezzetini azalttığını düşünüyorum.elle doğrandığında ya da rendelendiğinde daha lezzetli oluyo bana göre.
aa bide kağıt havlu:)

keskin bıcak setim:)
kagıt havlu:)
çöp poşeti:)
genel temizlik ürünü fısfıs:)

eeeeeeeeeeeeeeeeeen vazgeçilmezi ipli şefim
sonra tahta kaşıklarım
sonra saklama kaplarım

Tezgahımın üstünde sürekli duran Tupperware ipli super şef ve tefal su ısıtıcım olmadan mutfağımı düşünemiyorum. Birde buzdolabımda yeşillik koyduğum tupperlarım var. (sırf tupper hediyelerini alabilmek için geliş fiyatına tupper satıyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir:)

En cok havlumu kullanirim)) bir de tupperlarim boy boy cesit cesittir)) uunlerin satisini da yapiyorum karini almadan %20 indirimle veriyorum ki herkesin mutfagi saglikla kavussun)) ilgilenenler mesaj atabilir)

ilk sıramsa tabiki su ısıtıcım, günde kaçkere açtığım kayıp.... sonra bıcağım ve kesme tahtam.. vede genelde hep aynı bıçağı kullanıyorum.. elim ona alıştı diğerleriyle yapamıyoru sanki..

bool boool Kagit havlu,buzdolabi poseti,mikrodalga firinim,kettle,Roc keskin bicagim

mutfak havlusu hep omsumdadır mutfakta oldugum sürece
tefal bıçak setim
doğrama trahtalarım
tupper saklama kaplarım
mikrodalga fırınım haayt kurtarıcı kumpir 15 dk oluyo:),
elbezim:)
bide cif cif cif:)

kağıt havlu,sebze soyucu,su ısıtıcı, çırpıcı tel,tefal clipsom,rondo ve onun el blenderı parçası(ufaklığın yemeklerini öğütürken en büyük yardımcım bu aralar)

tefal my tea , tefal nutricook düdüklü tencerem, bulaşık makınem,rondom birde cifim ve yağ çözüm:))))

en baştaa hakkı inkar edilemez bulaşık makinem sonraa nicer dicer'ım yemek yaparklen kurtarıcımmmm herşeyde elimin önündedir kağıt havlum sebze soyucum bıçak setim hımm aklıma ilk gelenler bunlar

Mikrodalga fırın olmazsa olmazımız
Mutfak havlusu
Keskin bıçak olmazsa olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…