Mutfak en çok kullandığımız araçlar ve gereçler..

benim sık kullandıklarım arzum kahve değirmenim pudra şekeri ve leblebi tozu yaparım hımmm:)ketılım,borcamlarım:)

saklama kaplarım rondom ezicim mikserim buzdolabı poşetim :) mutlak olcak genelde tupperware kullanım

olmazsa olmazlarımmm:)
1-ketılım
2-blendrım
3-midi fırınım
4-bıçak, kesme tahtamve tupperwelerim

-- Düdüklü
-- Mikrofiber bezler ve beyaz sabun
-- Tahta kaşıklar (tezgahım ufak, kaşık altlığı yerine kavanoza koyuyorum, hem az yer kaplıyor hem de kaşık kayıp tezgahı yağlamıyor. Uzun maşalar için de kavanoz ideal.)
-- Bulaşık makinesi
-- Bazı bıçaklarım
-- İçinde sırf ekmek kestiğim tepsim
-- Mini telve kahve makinesi
-- Tatlı kaşığı boyutlarında bir tahta kaşığım var, kavanozdan salça alırken illa onu ararım
-- Kokteyl kaşığım (çaya toz şeker kullanılır bizde ve o da büyük bir kavanozda durur, onun için kullanırım).

kesinlikle su ısıtıcım
küçük el havlularım
çırpıcım ve mikserim
ölçü kabım
teflon tencerem ve vok tavam

kettel ve mikrodalgamm her bişemm elim ayağımmm

çaydanlık, el blendırı, koca bıçağım vardır onu hiç bi kesiciye değişmem. bakır cezve. yemekler için saklama kapları-mini tencereler.

bir de gayet ucuza satılan bi elektrikli ızgara vardır; ızgara yemekleri yaparım, sebze, köfte gibi.. ekmek kızartırım. mini kanepeler yaparım çoook işe yarar kesinlikle öneririm.

Son düzenleme:
su ısıtıcı el blendırı mikrodalga fırın ve düdüklü tencerem olmazsa olmaz benim için

tahta kaşıklarım, bıçaklarım, saklama kapları, kağıt havlu.
bunların dışında da Radyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…