Mutfak en çok kullandığımız araçlar ve gereçler..

düdüklü tencerem,su ısıtıcım,süzgeçim,alışkın olduğum bi tanede bana özel bi bıçağım o olmadan diğer bıçaklarla doğrayamıyorum

ben en cok mikradalga, bicak, su isiticisi vedograma tahtasini kullaniyorum tatlicadiarzu

arzum caycım, salatalık soyucular varya onlardan hic elimden düşmez, düdüklü tencerem hayatımı kolaylaştırıyor ve mutfakta şu sıralar olmazsa olmazım bulaşık makinem :)

sebze doğramak için küçük bıçağım, soğan doğramada çok kolaylık olan mini şefim, elbezi,elk.ızgara,su ısıtıcıcı,rondo mutlaka elimin altındadır.:dance::dance::dance:

kettle ve yağlı kağıtlarım olmazsa olmazım.fırın tepsisisinı yıkamak işkenceydi benim için amam artık değill.

ben duduklu tencere kullanamıyorum patlayacak sanıyorum nasıl bır fobidir anlamadım

aynen benimde düdüklüden ödüm patlıyor malesef
mutfak robotum (pratik ve az yer kaplayan) elim ayağım
ayrıca mutfağımda duvara monte ettim folyo streç film ve kağıt havluluk seti daima elimin altında olması açısından pratiklik sağlıyor
su ısıtıcım
ve tabiki kesme tahtam :1rolleyes:

tefalden vazgeçmem su ısıtıcım,mutfak robotum,katı meyve sıkacağım,tencerelerim....

ben duduklu tencere kullanamıyorum patlayacak sanıyorum nasıl bır fobidir anlamadım

valla tefalin tepeden basınca kilitlenen düdüklüleri biraz pahalı ama ben 4 yıldır kullanıyorum daha bişey olmadı. çok güvenli. bir kereliğine alıp rahat etmeni tavsiye ederim canım.a.s

Blender,teflon tava ve tencereler,mutlaka tahta kaşık,bir de kepçe tezgahla temas etmesin diye kullanılan kepçe altlığı..

rondo cok kullanıyorum bir de su bildiğimiz pilastik kaplar herseyi yıkamaya onları kullanırım

mutfaakk....kattle, ve cam kaplar, hepsi kısacası..

tupperware üstüne başka ürün tanımam bebegimin biberon mama tabakları ve mutfak eşyamın tamamı bende çaycım olmadan asla eşim ve ben acaip çaycıyız.tost makinem malum bebek olunca tost takılıyorz bide patetes havuç salatalık ve birçok şeyin kabugunu soydugum şey ney valla adını bende bilmiyorum arkdaşım getirmişti

ya bu mini şef le ronda arasında ne fark var.benim rondom var ama mini şef alsammı acaba.

canım rondon varsa mini şefe hiç gerek yok bu ürünleri bende satıyorum ikiside mevcut bende mini şef 1 adet soğan yada az doğrayacağın ürünler için kullanımıda rondodan daha zor bence ama rondo benim elim ayağım resmen bol afiyetli günler diliyorum:içelim:

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederima.s.

ev gereksiz yere alınıp kullanılmayan ürünlerle dolu.

yaa aslında mutfakta olmazsa olmaz herşey bence valla hic birini ayırt edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…