• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak duvarım için ne yapabilirim

suncaptain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
213
24
48
Adana
merhabalar,benim mutfağım burası peteğin ordaki duvarım boş kaldı karar veremiyorum tablo mu alsam raf tarzı şeylerle dekarasyonu tamamlasam mı ? tablo olursa nasıl bi tarz olsun örnek model göndirirseniz özellikle çok sevinirim.mutfağımda kırmızı halı kullandım masamda da kırmızılar var

Eklentiler

• $101NIKON5.webp
    $101NIKON5.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 317
Canım oraya fotoğraf çerçeveleri de asabilirsin.
Ben de yeni yaptırdığım mutfağıma öyle bir şey düşünüyorum.
Ayrıca asimetrik raflar da şık olur.
Artık rengine kendin karar verirsin.
Aşağıdaki linktekileri istersen bir incele, çok hoş şeyler var.
Dolabım çok olmasaydı ben de düşünürdüm.
Ama bizim mutfağımızı boğabilir.

https://www.google.com.tr/search?q=...hHYOZyAPe24C4Aw&ved=0CEEQsAQ&biw=1366&bih=599

ilgin için teşekkür ederim canım..raf güzel fikir de bi de onu doldurması uyumlu şeyler bulması var iitablo fikrine daha yoğunlaştım 3 tane farklı şekilde olabilir aslında evim.nete geliyo sürekli hatta salonuma ve oturma odama ordan aldım tablolarımı ama mutfak için tarz bişey arıyorum

mutfağını çok çok beğendim.mutfağında yeterli dolap kapasiten var.o yüzden rafa ihtiyacın yok bence.oraya şimdi link veremiyorum ama büyük mutfağa yakışıcak(yemek sembolleri olabilir)tablo olabilir.ama tablo olucaksa büyükj olsun bence ya da 4lü 5li aile fotolarınızdan oluşan çerçeveler olabilir.

saat de olabilir. hem cogu zaman yemek pişirirken saat kac dıye merak ederız degısık saatler olabilir... nette arastırma yaparsanız cok degısık tasarımlı duvar saatleri bulabilirsiniz..

$2011-dekoratif-saat-modelleri.webp

$fancy_762_metal_mutfak_saati.webp

saat de olabilir. hem cogu zaman yemek pişirirken saat kac dıye merak ederız degısık saatler olabilir... nette arastırma yaparsanız cok degısık tasarımlı duvar saatleri bulabilirsiniz..

Eki Görüntüle 932516

Eki Görüntüle 932519

masanın yanındaki duvarda saatim var canım kırmızı tava şeklindeydi bilirsiniz,sonra bozuldu hediye gelen başka bi saati astık biz de.siyahlı büyükçe bişey ama benim eski saatim de kaldı aklım

Back
X