ev aldık....ve mutfağı kendim yaptıracağım.kafam çok karışık bu kapak malzemesi konusunda.dolaplarım beyaz olacak sadece.parlak olsun ,çizilmesin kolay kolay istiyorum.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var kızlar...lake sararır diyorlar 1-2 yıl içinde.akrilik çabuk çizilir dediler......herkes bişey söylüyor.ama sizler kullanıyorsunuz.sizlerin söyledikleri önemli benim için....
parlak mebran
murdum beyaz moduler dolaplarım ancak ne yaparsan yap cızılmeyı engelleyemıyorsun lakede mebrandada bu boyle en guelı kahve tonlarında mat renkler yaptırmalı
hıgh gloss cok yenı oldugu ıcın genelde onermıyorlar sorun yasarsın dıye
lake nın tekrar boyatılma ımkanı var
akrilik unuttum bende cok arastırmısıtm mebranda karar kıldım yalnız beyaz olacaksa beyazda sorun yok benım ust beyaz alt murdum koyu renklerde lekeler ızler cızıkler bellı oluyor beyazlarda sorun yok tek sorun sık sık sılmen lazım yag oluyor
sunger veya guclu temızleyıcıler kullanmaman gerektıgı ıcın sık sılmen yaglanmayı onlemen gerekıyor
ben de uzun araştırmalar sonucu 6 ay önce laminant yaptım. edindiğim bilgilere göre yurt dışında bu ürün tercih ediliyormuş. nemi tutmadığı için dayanaklı ve antibakteriyelmiş. bende mebran yaptıracaktım ama son anda laminanta karar verdim ve çooooook memnunum. benimki mat ve kesinlikle kir pas hiçbirşey göstermiyor. parmak izi kesinlikle çıkmıyor,temizliği çok kolay,bende üst dolaplarımı beyaz,altları açık kahve yaptırdım.
parlak mebran
murdum beyaz moduler dolaplarım ancak ne yaparsan yap cızılmeyı engelleyemıyorsun lakede mebrandada bu boyle en guelı kahve tonlarında mat renkler yaptırmalı