• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolaplarımı leoparladım:)Sizce nasıl olmuş?

mutfakta karmaşayı sevmem ,çok karmaşık olmuş,sadelik her zaman güzeldir ,zevk meselesi tabi,siz beğenmişsiniz ne diyim..güle güle kullanın.

ben leopar desenine bayılırım evimin bi çok yerinde görmek mümkündür hatta
bende ekmek dolabımı kapladım bunlarla çok hoş oldu
sizinde dolaplara pek bi yakışmış ellerinize sağlık

Neler ıcat edılmıs de haberım yok. Bende yenı evımde bır kac deneme yaparım artık. Benı tutabılene ask olsun :teytey:

bende dolaplarıma yapıyorum fakat renk siyah kırmızı EsEs'li olmamızdan dolayı =)
kırmızıyı düz desensiz kullandım fakat siyahtan bulamıyorum düz istemiyorum ağaç desenlisini istiyordum bakıcam bir süre daha baktım bulamıyorum artık düz siyah kullanacağım tamamladıktn sonra burada paylaşırım beğeninize sunarım arkadaşlar :)

bu arada leopar desenliside güzel olmus eline sağlık arkadaşım...

değişiklik insana mutluluk enerji veriyor ben cok severim sık sık degıstırmek isterim mobilya yerlerini falan :D

ya süper yaa bende bunlardan alıp dolapları kaplayacağım farklı desenleri wardr herhalde

Leopara bayılırımmm , çok merak ettim dolaplarıı... ben göremedim fotoğraflarıııı :((( açılmıyor bende!:44:

:jeyyar:

biraz zaman aldı amadeğdi galiba görenler çok beeniyo çok farklı diyorlar birde sizin beeninize sunuyum dedim dolaplara uygun birde halı aldım nasıl ?:icecream:
yaaa goremıyom dolaplarını nye ya cok merak etdım

Back
X