Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak dolaplarımı leoparladım:)Sizce nasıl olmuş?
ben leopar desenine bayılırım evimin bi çok yerinde görmek mümkündür hatta
bende ekmek dolabımı kapladım bunlarla çok hoş oldu
sizinde dolaplara pek bi yakışmış ellerinize sağlık
bende dolaplarıma yapıyorum fakat renk siyah kırmızı EsEs'li olmamızdan dolayı =)
kırmızıyı düz desensiz kullandım fakat siyahtan bulamıyorum düz istemiyorum ağaç desenlisini istiyordum bakıcam bir süre daha baktım bulamıyorum artık düz siyah kullanacağım tamamladıktn sonra burada paylaşırım beğeninize sunarım arkadaşlar :)
bu arada leopar desenliside güzel olmus eline sağlık arkadaşım...
değişiklik insana mutluluk enerji veriyor ben cok severim sık sık degıstırmek isterim mobilya yerlerini falan
biraz zaman aldı amadeğdi galiba görenler çok beeniyo çok farklı diyorlar birde sizin beeninize sunuyum dedim dolaplara uygun birde halı aldım nasıl ?:icecream:
biraz zaman aldı amadeğdi galiba görenler çok beeniyo çok farklı diyorlar birde sizin beeninize sunuyum dedim dolaplara uygun birde halı aldım nasıl ?:icecream: