• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolaplarımı leoparladım:)Sizce nasıl olmuş?

leopar desen farklı olmuş ama sanki
bu hareketli eseni alt yada üst dolapları tek renk yaparak rahatlatmak gerekiriş gibi geldi bana
güle güle kullanın 15 lira bişi değil askiyi yenilemek adına

herkesin yapabileceği birşey değil bence eline sağlık çok marifetlisin cok düzgün olmuş

çok hoş olmuş
severim böyle orjinal şeyleri ve leopar deseni
ama halıyı leopar desen yerine düz bir renk seçseydiniz dolap daha iyi dururdu
çünkü leopar göz yoran bi desen

Farklı ve hoş görünüyor emeğinize sağlık ama nedense ben böyle leopar desenleri çok göz yorucu buluyorum uzun uzun bakarken ya da başka birşeye bakarken gözümü alıyor,karıncalar kavga ediyormuş gibi geliyor :))

normalde resimde ki gibi göz yormuyo daha geniş leoparı ama ilk başlarda banada göz yorucu geliyodu

çok hoş olmuş
severim böyle orjinal şeyleri ve leopar deseni
ama halıyı leopar desen yerine düz bir renk seçseydiniz dolap daha iyi dururdu
çünkü leopar göz yoran bi desen

ama halı hiç göz yoran bir leopar deil yarısı krem yarısı leopar daha farklı duruyo onu serince tabi zevk meselesi yine

leopar desen farklı olmuş ama sanki
bu hareketli eseni alt yada üst dolapları tek renk yaparak rahatlatmak gerekiriş gibi geldi bana
güle güle kullanın 15 lira bişi değil askiyi yenilemek adına

evet canım çok haklısın ben aslında ilk başta öyle düşündüm üstü kapladım altına krem düşünüyodum boğmasın diye ama eşim ben görmeden kaplamış altıda artık öyle kalı:bbo:

valla sen kesin aslen Kayserili değilsin galiba.Kayseriden bu kadar marjinal insanlar çıkıyor mu acaba...Müthiş farklı ve hoş olmuş...Okadar dekorasyonla ilgileniyorum,artık bu işi yapar oldum ama hiç görmemiştim ve düşünemezmişim de....Kutlarım...sadece woooow diyorum.:sm_cool:

valla sen kesin aslen Kayserili değilsin galiba.Kayseriden bu kadar marjinal insanlar çıkıyor mu acaba...Müthiş farklı ve hoş olmuş...Okadar dekorasyonla ilgileniyorum,artık bu işi yapar oldum ama hiç görmemiştim ve düşünemezmişim de....Kutlarım...sadece woooow diyorum.:sm_cool:

kayseriliyimkaydirigubbakcemile3ama söylediğin doğru pek farklılıktan hoşlanmaz kayserililer sabit fikirlidirler genelde ama ben güzel sanatlar mezunuyum marjinallik belki burdandır:jeyyar:
beğenemne çok sevindim öpüyoruma.s.

Back
X