• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolaplarımı leoparladım:)Sizce nasıl olmuş?

bengu38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
750
3
96
Kayseri
:jeyyar:

biraz zaman aldı amadeğdi galiba görenler çok beeniyo çok farklı diyorlar birde sizin beeninize sunuyum dedim dolaplara uygun birde halı aldım nasıl ?:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
leopar desenli kıyafet için cesur olmak lazım diye duymuştum,siz dolapları tamamen kaplamışsınız,değişik olmuş güle güle kullanın

leopar desenli kıyafet için cesur olmak lazım diye duymuştum,siz dolapları tamamen kaplamışsınız,değişik olmuş güle güle kullanın

demekki bende çılgınlık var birazdelikafaduldenaslında ben kırmızı beyaz düşünüyodum ama yoktu aldıım yerde leoparı gördüm bu senede moda dedim yapıyım gitsin sıkılırsam seneye değiştiririm dedim

Oldukça iddialı bir seçim. Ama ne yalan söyleyeyim, hoş olmuş.
Keyifle yemekler yap yeni mutfağında...

:jeyyar:görduugm en sexü mutfak valla süper olmuş,ne kadar zamanda yaptın zormu kaplamakbilmiyorumkismile.benımde hurda bı aykkabılıkım varda kıracıyız sabıt kendısı berbat duruyo kaplıcam ama parama ve emegıme kıyamıom kolysa yaparım grdukçe delırıom cunku..
agac rengı bısey berbattttttttttttttt

arkadaşlar normalde çok daha güzel görünüyor emin olun
canım arkadaşım pek bir marifetli maşaallah:)

:jeyyar:görduugm en sexü mutfak valla süper olmuş,ne kadar zamanda yaptın zormu kaplamakbilmiyorumkismile.benımde hurda bı aykkabılıkım varda kıracıyız sabıt kendısı berbat duruyo kaplıcam ama parama ve emegıme kıyamıom kolysa yaparım grdukçe delırıom cunku..
agac rengı bısey berbattttttttttttttt

valla bende bu yorumu bekliyodum tamda eyvahedigeldismile2günde yaptım çok zor değil biraz intizam istiyo dolaplarda düz olduğu için avantaj ..bence dene pişman olmazsın a.s

Farklı ve hoş görünüyor emeğinize sağlık ama nedense ben böyle leopar desenleri çok göz yorucu buluyorum uzun uzun bakarken ya da başka birşeye bakarken gözümü alıyor,karıncalar kavga ediyormuş gibi geliyor :))

Back
X