• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak dolapları renk seçimi

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
yeni yapılacak evim için şimdiden mutfak modelleri bakıyorum siyah-beyaz-mürdün ..................hepsini düşündüm hepsi güzel ama en son
kesinlikle ahşap renklerde karar kıldım.ahşap ve beyaz karışımı örneklere baktım bayıldım ve hiç modası geçmeyecek renkler ve de mutfağı çok sempatik sıcak gösteriyor.tok bir duruşları var
sabırsızlanıyorum

mantıklı karar vermişsin şuan herkesin mutafgı kırmızı beyaz yada siyah beyaz her zaman natürel renkler iyidir. hayırlı olsun canım:)))

yeni yapılacak evim için şimdiden mutfak modelleri bakıyorum siyah-beyaz-mürdün ..................hepsini düşündüm hepsi güzel ama en son
kesinlikle ahşap renklerde karar kıldım.ahşap ve beyaz karışımı örneklere baktım bayıldım ve hiç modası geçmeyecek renkler ve de mutfağı çok sempatik sıcak gösteriyor.tok bir duruşları var
sabırsızlanıyorum

2 renk kullanacaksın muhtemele bambu parlak beyaz cok şık duruyor

Bence de doğru düşünüyorsun ben de krem ağırlıklı bi mutfak düşünüyorum siyzh beyaz göre göre bunaldım yahuu Yani her ev siyah beyaz olmasın başka renklerde kullanılsın

Back
X