Sınırlarınızı çizin karışamazlar, ki yani kusura bakılmasın da kayınvalide kim?
Rahmetli babam eşinin yakın akrabasına inanmış, sözde o akraba x bir şehirde arazi almış o araziye triplex villalar yapacakmış, babamlara proje tanıtımı yapmış ikna etmiş, babam, babam tarafından olan yakın akrabalarımızdan 3-5 kişi projeye para yatırmış, ki o zamanlar Alman Mark’ının olduğu dönemler ödemeleri hep Mark olarak yapmış bizim saftirikler, babam bana da söyledi şöyle güzel proje böyle güzel evler yapılacak vs, biz de kiracıyız evimiz yok neyse, bana gösterilecek toprak parçasına para yatırmam bitmiş evi görürüm tapusu resmi belgeleri her şey tastamam olur o zaman bakarız dedim diye babam kıyameti koparmıştı sen bu kafayla ev sahibi olamazsın, X ablanın yani babamın eşinin akrabası iyi bir adammış güvenilirmiş vs vs, sonuç adam hepsini dolandırdı o araziyi almamış bile, bunlara bir arazi göstermiş hepsi de inanmış dolandırdı gitti paralarını da geri alamadılar, babam dahil bizim akrabaların hiçbir şeyi araştırmadan dolandırılmaya balıklama atlamaları yüzünden hepsi bir süre birbirine küstü kaptırdıkları paralar yüzünden, zaman beni haklı onları dolandırışmış çıkardı.
Malın, paranın döndüğü yerde babama bile güvenmem, o yüzden kayınvalide kim kocamın annesi, dış kapı benim için.k
Rahmetli babam eşinin yakın akrabasına inanmış, sözde o akraba x bir şehirde arazi almış o araziye triplex villalar yapacakmış, babamlara proje tanıtımı yapmış ikna etmiş, babam, babam tarafından olan yakın akrabalarımızdan 3-5 kişi projeye para yatırmış, ki o zamanlar Alman Mark’ının olduğu dönemler ödemeleri hep Mark olarak yapmış bizim saftirikler, babam bana da söyledi şöyle güzel proje böyle güzel evler yapılacak vs, biz de kiracıyız evimiz yok neyse, bana gösterilecek toprak parçasına para yatırmam bitmiş evi görürüm tapusu resmi belgeleri her şey tastamam olur o zaman bakarız dedim diye babam kıyameti koparmıştı sen bu kafayla ev sahibi olamazsın, X ablanın yani babamın eşinin akrabası iyi bir adammış güvenilirmiş vs vs, sonuç adam hepsini dolandırdı o araziyi almamış bile, bunlara bir arazi göstermiş hepsi de inanmış dolandırdı gitti paralarını da geri alamadılar, babam dahil bizim akrabaların hiçbir şeyi araştırmadan dolandırılmaya balıklama atlamaları yüzünden hepsi bir süre birbirine küstü kaptırdıkları paralar yüzünden, zaman beni haklı onları dolandırılmış çıkardı.
Malın, paranın döndüğü yerde babama bile güvenmem, o yüzden kayınvalide kim kocamın annesi, dış kapı benim içi
Rahmetli babam eşinin yakın akrabasına inanmış, sözde o akraba x bir şehirde arazi almış o araziye triplex villalar yapacakmış, babamlara proje tanıtımı yapmış ikna etmiş, babam, babam tarafından olan yakın akrabalarımızdan 3-5 kişi projeye para yatırmış, ki o zamanlar Alman Mark’ının olduğu dönemler ödemeleri hep Mark olarak yapmış bizim saftirikler, babam bana da söyledi şöyle güzel proje böyle güzel evler yapılacak vs, biz de kiracıyız evimiz yok neyse, bana gösterilecek toprak parçasına para yatırmam bitmiş evi görürüm tapusu resmi belgeleri her şey tastamam olur o zaman bakarız dedim diye babam kıyameti koparmıştı sen bu kafayla ev sahibi olamazsın, X ablanın yani babamın eşinin akrabası iyi bir adammış güvenilirmiş vs vs, sonuç adam hepsini dolandırdı o araziyi almamış bile, bunlara bir arazi göstermiş hepsi de inanmış dolandırdı gitti paralarını da geri alamadılar, babam dahil bizim akrabaların hiçbir şeyi araştırmadan dolandırılmaya balıklama atlamaları yüzünden hepsi bir süre birbirine küstü kaptırdıkları paralar yüzünden, zaman beni haklı onları dolandırılmış çıkardı.
Malın, paranın döndüğü yerde babama bile güvenmem, o yüzden kayınvalide kim kocamın annesi, dış kapı benim iç
Sizin babanızın da kotu olmuş geçmiş olsun ,Benim için de öyle ama kaynananiz varsa uzakta değilse sizden az çok bilirsinz karışırlar can sıkıcı söz söylerler hakları yok aslında parasını biz vereceğizSınırlarınızı çizin karışamazlar, ki yani kusura bakılmasın da kayınvalide kim?
Malın, paranın döndüğü yerde babama bile güvenmem, o yüzden kayınvalide kim kocamın annesi, dış kapı benim için.