Mutfak Dekorasyonu Mutfak Dizaynı Yardım...

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba Hanımlar. Çok geniş güzel bir Mutfağım var ama hiç içime sinmiyor dizaynı. Sanki daha güzel değerlendirebilirim gibi geliyor. Ve sizden fikir almaya geldim. :KK51: Resmini bulamadım ama daha sonra eklicem. Şablonunu çıkardım. Aynen şu şekilde ;
14656274_629962700510839_3813518493569062836_n.jpg

Balkon Kapının sağ yanında boşluk var sanırım oraya sehpa koyup üzerine Çiçek koyabilirsin yanına da bir puf tek kişilik ya da iki ayrı puf kahve K veya kitap okuma köşesi yapabilirsin ?
Ya da mini sehpa üzeri üç adet mum koyabilirsin; keyif yapacağınız da sandalyeleri çekersiniz değişik bi havası olur
Bu arada kahve fincanın benden :KK50:

Balkon Kapının sağ yanında boşluk var sanırım oraya sehpa koyup üzerine Çiçek koyabilirsin yanına da bir puf tek kişilik ya da iki ayrı puf kahve K veya kitap okuma köşesi yapabilirsin ?
Ya da mini sehpa üzeri üç adet mum koyabilirsin; keyif yapacağınız da sandalyeleri çekersiniz değişik bi havası olur
Bu arada kahve fincanın benden :KK50:

Aslında bende masayı pencere onüne alıp o keyif köşesinide masanın olduğu yere yapabilirm diye düşündüm hatta internette mutfak mobilyası araştırdım pek birşey bulamadım

Fotoğraf koyarsan renk vs görüp daha iyi fikir verebiliriz canım.

Yer aynısı, mutfak dolaplarımın rengi krem. Sizin ne renk? Mavi tonlarını duvarlarda nasıl çingeneleşmeden kullanabilirim hiç bilemiyorum, kafayı yemek üzereyim?!:bicak:

X