• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak cappicino-krem mi yoksa füme krem mi?yardım...

arda_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
475
1
316
Diğer
arkadaşlar nihayet biz de evimizi aldık ve evimin mutfağını yeniden yaptırıyorum.2 aydır çok düşnmdüm çok araştırdım kafam iyice karıştı.siyah beyz,krem-bordo,mürdüm-krem derken en son cappicino -krem ile füme-krem arasında kaldım.kararsızlığımdan eşimle hergün tartışır olduk.lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

Merhaba bizde mutfak yaptırıyoruz çok şükür biç renge tezgaha karar verdik darısı size Allah kolaylık versin çok zor işlermiş
Yorucu ama bir o kadarda zevkli..

Düşündüğünüz renklerden ikisi arasında kesin ya bu ya da bu olacak diyebiliyorsanız sizde baya yol katetmişsiniz:))
Mutfağınız kaç metrekare ??
Füme dediğiniz grinin daha koyusu antrasit gibi bir renkmi?
Cappiçino ve füme dolap resimleri koyarsanız konuya yani sizin düşündüğünüz renklere yakın netten bulabilirseniz buraya koyün ona göre daha çok yorum alırsınız gibi geliyor bana..

Renk seçimi kadar malzemede önemli bir rol oynuyor bu renkleri hangi malzemeyle düşündünüz?
Parlak mı matmı?

mutfağım 10 metre kare kadar.pek büyük değil.mutfağım L şeklinde olacak.pencere önü eviye olacak.dolap kapakları parlak akrilik bu gün bir de açık ve koyu zebrano rengi de aklıma girdi onu da ekledim.
1-açık zebrano
2-füme krem
3-koyu zebrano
4-cappicino krem

Eklentiler

• $kitchen.webp
    $kitchen.webp
    7 KB · Görüntüleme: 7.502
  • $320-Bakış-acrylic.webp
    $320-Bakış-acrylic.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 5.422
  • $321-bakış-acrylic.webp
    $321-bakış-acrylic.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 1.932
  • $Picture1.webp
    $Picture1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 17.261
cnm mutfağım küçük demişsin ferah olması için 1 ve dört o zaman diyorum

mutfağım 10 metre kare kadar.pek büyük değil.mutfağım L şeklinde olacak.pencere önü eviye olacak.dolap kapakları parlak akrilik bu gün bir de açık ve koyu zebrano rengi de aklıma girdi onu da ekledim.
1-açık zebrano
2-füme krem
3-koyu zebrano
4-cappicino krem

Eğer füme buradaki kadar koyu ise mutfağını kapatır..
Zebranoların ikiside çok ağır ve şık görünüyor 1. Resimdeki çok hoş hafiften desenlide
4. Resimdekide şık ama benim ilk bakışta 1. Resim çok hoşuma gitti
Umarım her şey gönlünce olur

yorumlarınız için teşekkürler.1.sıradaki renk bana babaannemin gardırobunu anımsattığından içime sinmedi.sonuncu olan cappicinoyuda eşim bir türlü istemedi.mutfağım küçük olmasına rağmen çok düşündüm ve dün gece sabaha karşı artık koyu zebranoyu tercih ettim.mutfağım önümüzdeki hafta biterse resimlerini koyucam umarım güzel olur.

Canım bende mutfağımı yenileyecem 1.resimdeki zebranoyu yaptırmayı düşünüyordum.Canlısını birebir gördüm çok şık duruyor..

benim mutfağımda küçük sayılır.. alt dolaplar capiccuno üst dolap beyaz renk yaptırdım..

Back
X