Mutfak banyo ve kapılar?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Hayırlı bayramlar olsun hayirli geceler hanimlar.ne olur konumu taşımayın ya da kapatmayın bu dert değil ama kafama takıldı.uzun zamandır evimi yenilemek istiyorum ancak fiyatlar konusunda en ufak fikrim yok.mutfak banyo ve kapılar değiştirmeyi düşünüyorum.maliyeti nedir aşağı yukarı?bir de uyguna nasil getirebilirim?

türkiye piyasasini cok bilemesemde, uyguna kacmaktan ziyade uzun vadeli kullanimi önemsemenizi öneririm. ve yerinizi cok iyi degerlendirmeye calisin. kullanima dikkat edin, mesela mutfak tezgahini boyunuza gore ayarlatin veya mutfak lavabonuzu genis bi modelden secin. Buyuk tenceler rahatca sigsin.
bikac cizim filan yaptirip ona gore secin mutfak dolaplarinizi.
banyo ise apayri bi konu, biraz avrupa modelleri bakmanizi tavsiye ederim. kullanimi ön planda tutmalari sebebiyle soyluyorum bunu. mesela fayanslari kesinlikle mat sec. veya walk-in-shower dusun. turkcesini bilemiyorum yazarsaniz google a ornekler cikar zaten.
cok severim bu isleriii kolay gelsin:))

Son düzenleme:
Hayırlı bayramlar olsun hayirli geceler hanimlar.ne olur konumu taşımayın ya da kapatmayın bu dert değil ama kafama takıldı.uzun zamandır evimi yenilemek istiyorum ancak fiyatlar konusunda en ufak fikrim yok.mutfak banyo ve kapılar değiştirmeyi düşünüyorum.maliyeti nedir aşağı yukarı?bir de uyguna nasil getirebilirim?
Maliyeti şehirlere göre değişir,5-6 yeri gezin uygun bir fiyat bulursunuz,ama mesela malzemesi kaliteli olsun tabi, diyelim ki ilk gittiğin yerden toplam 5 bin fiyat çıktı farklı bir yer de sana yarı fiyatına yapayım dedi orada bir durun düşünün kaliteli malzeme mi kullanacaklar sıfır diye 2. el mi kullanacaklar bu yüzden yanınızda bu işlerden anlayan birileri mutlaka olsun.

Kapı renginide beyaz-krem tarzı yaptırın evi daha aydınlık gösterir hem temizlemeside kolay olur.

Back
X