- Konu Sahibi 1155gecesesleri
Ha özel durum diye 8 yıl beklemek normal mi sistem doğru mu işliyor. Özel durum filan da değil sadece tel takılacak.. 25 yaşındayım o günleri bende biliyorum. Çok olmasa da bende 5 6 da hastaneye gittim ilaç kuyruğuna girdim. Zaten o günler çok güzel demiyorum sağlık hizmeti almak için kim 6 da kalkmak ister... Benim demek istediğim bugün ki sistem berbatlaşıyor.. Mesela Ankara'daki Numune Atatürk gibi nitelikli hastaneleri kapatıp şehir hastanesine yönlendirdiler. İnsanlar yolunu bulamıyor içinde. Ve hizmetten de memnun değiller. Neden yaptılar çünkü birilerine rant sağlanması gerekti garantiler verildi insanlar oralara mecbur bırakıldı. Doktorları hastaneden uzaklaştırdılar hocalıktan uzaklaştırdılar. Ya özel ya devlet dediler. Doktorlarda hem dayak yiyip hemde günde yüzlerce hasta bakmayacakları emeklerinin karşılıklarını alabildikleri özel hastanelere geçtiler. Bakın bunları ideojik olarak söylemiyorum abim doktor bu çarkın şahidi. Abim de darp edildi neden hastayı görmeden ilaç yazmıyorum dediği için.. Yazamaz çünkü mevzuat böyle. Saldıran adam salındı neden çünkü il sağlık müdürüyle aynı cemaatten diye..... Ha birde ilk mesajda yazmayı unuttum. Biz hala 6'da kalkıp hastaneye gidiyoruz kadın doğum göz vs. için. Sıra bitiyor diye insanlar 5 te gidiyor sıra alabilmek için isim yazdırıyor. İsim sırasına göre sıra alabiliyorsun.. İnternetten randevu en az 3 hafta sonra alınıyor . Yazacak daha çok şey var da çok uzun oldu. Herkesin temel tüm insan haklarından eşit şekilde faydalanabileceği bir ülke ve dünya diliyorum. İyi geceler
internetten randevu 2 hafta sonrasina veriliyor. saat 16:00 da almaniz lazim. sistem değişti tece 00:00 da degil artik.
mhrs siz giderseniz beklersiniz evet. mhrs nin 2 hafta sonraya vermesi kotu. 1 hafta olsa hem insanlar unutmaz randevusunu hem randevu daha erkene bulunur. ama bunun icin de bilincli vatandas lazim. kac kisi bunun için dilekçe yazdi. kac kisi islemiyor bu diye bildirdi. bu konuda ben de sikayetciyim. mhrs randevu sisteminin 1 haftaya dusurulmesi icin cimerden basvuru yapacagim bende. yapacaktim zaten unuttum. ama tek benim basvurum ise yaramaz. soylenmek yerine herkes bisi yapsa zaten bozuk olan sistemin birazi olsun duzelir.
sehir hastaneleriyle ilgili bilgim yok. bilmedigim seyi savunmam. kaldi ki benim de sağlık ta elestirdigim cok sey var. ama saglikta hicbirsey yapilmadi muayene olamadik diyorsa bir uye orda cevabini veririm.