Mutfak Dekorasyonu Mutfağımı yeniliyorum arkadaşlar fikir verin lütfen

Mrtays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
831
223
34
Merhaba arkadaşlar mutfak dolaplarımı değiştiriyorum ama nasıl yapacağım konusunda karar veremiyorum , bana fikir verin lütfen .
Kararını verdiğim tek şey dolaplarımı beyaz istiyorum onun haricinde hiç bir şeye karar veremedim.
Ilk olarak ocağı havalandırma deliğinden uzağa götürürsek davlumbazın çekmiş gücü azalır dedi yapacak olan usta ama bense cama yaklaşsın istiyordum .
Sonra tencereleri çekmecede mi kullanmak daha kullanışlı dolapta mı ?
Yukarı doğru açılan dolap kapakları var ya aslında adını da söylemişti usta ama ben şu anda unuttuğumu fark ettim, tek tek açılandan mı olmalı yoksa ikisi aynı anda açılanlar var ya onlardan mı ? ( anlayabilen oldu mu bilmiyorum )

Mutfağımın şimdiki halinin fotoğraflarını da ekledim arkadaşlar .

Konuyu açmaya başlarken aslında aklımda bir sürü sorum vardı ama şu anda unuttum hatırladıkça yazarım artık . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 687
  • image.jpg
    image.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 574
  • image.jpg
    image.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 571
lavabo cam önünde olsa daha iyi olur sanki ama oradada kapı var sanırım L şeklinde olabilir.
IMG_20150318_120032.jpg
indir (1).jpg
sidalcem mutfak (14).JPG

Cam biraz aşağıda kalıyor lavabo oraya giderse bulaşık yıkarken belim çok ağrıyacağı için vazgeçtim oraya L şeklinde tezgah mı yaptırsam yoksa duvar dibine boy dolap Ocak koydursam da acaba cam önü boş mu kalsa

cam önü boş kalıp oraya masa yerleştirip daha renkli bi alan oluşturabilirsiniz :)

Bu çok güzel fikir böyle yaparsam tezgahın karşısına boydan büyük bir dolap yaparım ve fırınıda oraya koyabilirim mikrodalga ile birlikte ay çok heyecanlandım teşekkür ederim

Bu çok güzel fikir böyle yaparsam tezgahın karşısına boydan büyük bir dolap yaparım ve fırınıda oraya koyabilirim mikrodalga ile birlikte ay çok heyecanlandım teşekkür ederim
aynen bnde öyle dıyecektım çok iyi olur öyle yaparsanız alt dolapları da erzaklık gibi kullanılacak bseyler yapabilirsniz

aynen bnde öyle dıyecektım çok iyi olur öyle yaparsanız alt dolapları da erzaklık gibi kullanılacak bseyler yapabilirsniz
sepetli kiler dolapları var ya onlara kullanışsız dedi bugün ustalardan biri de bana sanki uğraşmak istemedi gibi geldi
birde seramikler değişmeyeceği için dolapları onlara uydurmak lazım nasıl yapsam acaba ,tezgah rengi nasıl olsa

sepetli kiler dolapları var ya onlara kullanışsız dedi bugün ustalardan biri de bana sanki uğraşmak istemedi gibi geldi
birde seramikler değişmeyeceği için dolapları onlara uydurmak lazım nasıl yapsam acaba ,tezgah rengi nasıl olsa
o zaman tezgah rengi siyah olmalı bence. dolapların beyaz olması daha kullanışlı ve geniş gösterir.

hımm o zaman kullanamayacağınızı düşünüyorsanız tamamen beyaz bır mutfak yaptırın halı ve masa sandalye ile renk katın :)

Merhaba arkadaşlar mutfak dolaplarımı değiştiriyorum ama nasıl yapacağım konusunda karar veremiyorum , bana fikir verin lütfen .
Kararını verdiğim tek şey dolaplarımı beyaz istiyorum onun haricinde hiç bir şeye karar veremedim.
Ilk olarak ocağı havalandırma deliğinden uzağa götürürsek davlumbazın çekmiş gücü azalır dedi yapacak olan usta ama bense cama yaklaşsın istiyordum .
Sonra tencereleri çekmecede mi kullanmak daha kullanışlı dolapta mı ?
Yukarı doğru açılan dolap kapakları var ya aslında adını da söylemişti usta ama ben şu anda unuttuğumu fark ettim, tek tek açılandan mı olmalı yoksa ikisi aynı anda açılanlar var ya onlardan mı ? ( anlayabilen oldu mu bilmiyorum )

Mutfağımın şimdiki halinin fotoğraflarını da ekledim arkadaşlar .

Konuyu açmaya başlarken aslında aklımda bir sürü sorum vardı ama şu anda unuttum hatırladıkça yazarım artık . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .
Merhaba yenilediniz mutfağı?

Asla ve asla koyu renk parlak tezgah önermem.. REnk katmak isterseniz, tezgah üstü seramikleri farklı renk yapın olun bitsin..

X