• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağımdaki radyatörün yerini değiştirmek istiyorum ,bu mümkün mü?

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet arkadaşlar mutfağımda geniş duvarın önünde radyatör var ben de oraya dolap koymak istiyorum vitrin tarzında ama radyatörün önüne koyulmaz heralde abes durur bende radyatörü camın önüne yada biraz ilere koymak istiyorum .inşallah anlatabilmişimdir :27:

alabilirsiniz tabi ama duvarlarınızı kırdırarak boruları taşıtmanız gerekli

aslında boruları yerden döşemeli heralde laminant kaldırılıcak yer kırılıcak böyle olunca mümkün mü vede nekadar tutar acaba

peteğin eski yerindeki borulara ek yapılıp duvar kenarında götürtülerek yeni yerinde aynı peteğe tekrar monte edilebilir. en iyisi doğalgaz döşeyen bir tanıdığınz varsa yada firma elemanda olabilir ona danışın. masrafıda çok fazla tutmaz kaç metre boru ekleyecekki sanki.o işlem ancak en fazla 1 saat sürer.

radyatörün yeri değişir, fakat şöyle bir sıkıntı var, ev doğalgazlı ise öncelikle sanki yeniden yaptırıyormuş gibi mühendislik firmalarından tekrar çizim isteyeceksiniz, onaylanacak vs.. tabi onaylanması için uygun bir yere koymak istemeniz lazım. büyük ihtimalle başka yere konulmadığı için oraya koymuşlardır.
neyse sonra müh.ler onayladıktan sonra tesisatın içindeki bütün suyu boşaltıp peteklerde hiç su bulunmayacak.
sonrası çizilen yeni projeye göre belki sadece mutfakta bir iki değişiklik yapılır belki de yandaki odalarda da kırım yapılır.

Back
X