Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun haftasonu mu yani :44:
kızlar deneyip, beğendiğiniz fırında mücver tarifleriniz var mı? ben bir türlü tutturamıyorum
hııı tamam o zaman ahahaah bende ne güldüm
harika görünüyor. teşekkür ederim. yufka koymasam olur mu acaba?Değişik yufkalı bir mücver tarifim var.Güzel oluyor bence.Ölçüyü ve malzemeleri isteğinize göre artırabilirsiniz.
KABAK SUFLE
2 yumurta
1 adet kabak
1 adet hazır yufka
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Dereotu,tuz,pulbiber,karabiber
Kaşar
Kabak rendelenir.Yufka küçük küçük içine parçalanır.Diğer malzemeler de eklendikten sonra karıştırılıp,borcama dökülüp pişirilir.Borcamı yağlamanıza gerek yok.İçine kaşar rendesi koyulduğu gibi üstüne de koyulur.
harika görünüyor. teşekkür ederim. yufka koymasam olur mu acaba?
Biz yufkalı yapıyoruz hiç denemedik yufkasız.Kabağı artırırsanız olabilir galiba.Ama emin değilim:)
ben en iyisi üşengeçliği bırakıp yufka alayım akşam denicem. tekrar teşekkürler
Ellerine sağlık.İkisi de iştah açıcı.
hımmm da hımm hımm
eline sağlık canım
Derin ne tesadüf ben de pizza eklemeye gelmiştim:)
Teşekkür ederim canim.Simdi telden gidiyorum.Linki kopyalayacaktim beceremedim.Actigim konularda pufidik pizza diye var.Profilime girip bulabilirsin.Olmazsa yarin mutlaka eklerim.adra ellerine sağlık çok güzel gözüküyocanım tarifini yazabilir misin ben de çocuklara yapayım
adra ellerine sağlık çok güzel gözüküyocanım tarifini yazabilir misin ben de çocuklara yapayım