mutfagıma perde diktim

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.820
123.227
1.123
yaptığımız dikiş bölümünde de açtım burada da açıyorum umarım bir sorun olmaz bunlarda annemden aldığım pitikare kumaşlar ekledim ve diktim eklenti yerlerinden de hazır dantel geçirdim

Eklentiler

• $20131128_124613_resized.webp
    $20131128_124613_resized.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 379
  • $20131128_124634_resized.webp
    $20131128_124634_resized.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 382
  • $20131128_124649_resized.webp
    $20131128_124649_resized.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 400
Son düzenleme:
Bayıldım çok zevkli. Hazır arasanız böyle güzel bulamazdınız. Bıktık herkesin mutfağında aynı modelleri görmekten :))

böyle perdeleri çok seviyorum ben yaa....
şu jaluzi veya zebra, stor tarzı perdeleri sevmiyorum...çok donuk duruyor onlar...ofis gibi büro gibi..
böyle perdeler evi ev yapıyor bence...çok güzel olmuş cnm eline sağlık...
benim mutfağa da tam uyar, benimkide pembe tonları :34:

böyle perdeleri çok seviyorum ben yaa....
şu jaluzi veya zebra, stor tarzı perdeleri sevmiyorum...çok donuk duruyor onlar...ofis gibi büro gibi..
böyle perdeler evi ev yapıyor bence...çok güzel olmuş cnm eline sağlık...
benim mutfağa da tam uyar, benimkide pembe tonları :34:

teşekkür ederim gazelcigim bende sevmiyorum zebra stor perdeleri sana dikeyim istiyorsan ............ bu kumaşlar senelerdir annemin evinde sandıktaydı bende bundan perde olur diye diktim bunlar parça kumaştı ekledigim yerler belli olmasın diye hazır dantel gecirdim....

teşekkür ederim gazelcigim bende sevmiyorum zebra stor perdeleri sana dikeyim istiyorsan ............ bu kumaşlar senelerdir annemin evinde sandıktaydı bende bundan perde olur diye diktim bunlar parça kumaştı ekledigim yerler belli olmasın diye hazır dantel gecirdim....

çok güzel dikmişsin canım, hiç ek olduğu belli değil, senin yazını okumadan önce ilk resme baktığımda ben o eklenti yerlerini süs için yaptın sandım..çok usta elden çıkmış belli...ellerine sağlık...
eğer az daha kumaş varsa bi kaç peçete veya önlük yada buzdolabı örtüsü falan diksen takım gibi olur..:34:
ben de çok seviyorum piti kare kumaşları...
çok tatlı duruyorlar..benim de masa örtüm piti kare :34:
bu modelden çalıntı yapabilirim...annemde kumaş var, pembe çiçekli, benim mutfakta sadece tül var...perde şart...senin resmi görünce hemen aklıma geldi zaten...farbası da çok hoş olmuş...

çok güzel dikmişsin canım, hiç ek olduğu belli değil, senin yazını okumadan önce ilk resme baktığımda ben o eklenti yerlerini süs için yaptın sandım..çok usta elden çıkmış belli...ellerine sağlık...
eğer az daha kumaş varsa bi kaç peçete veya önlük yada buzdolabı örtüsü falan diksen takım gibi olur..:34:
ben de çok seviyorum piti kare kumaşları...
çok tatlı duruyorlar..benim de masa örtüm piti kare :34:
bu modelden çalıntı yapabilirim...annemde kumaş var, pembe çiçekli, benim mutfakta sadece tül var...perde şart...senin resmi görünce hemen aklıma geldi zaten...farbası da çok hoş olmuş...

kumaşım var onuda masa örtüsü yaptım kenarlarını diktim çarşıya inince daha fırsatım olmadı eve yeni taşınca hemen yerleşemedik eşim yıllık izne ayrıldı eşimle hem yatak odasına hemde çocuk odasına sürgülü dolap yaptık onlarla ugraşmaktan masa örtüsene dantel alıcam ayy süper olur bence hemen kolları sıva

kumaşım var onuda masa örtüsü yaptım kenarlarını diktim çarşıya inince daha fırsatım olmadı eve yeni taşınca hemen yerleşemedik eşim yıllık izne ayrıldı eşimle hem yatak odasına hemde çocuk odasına sürgülü dolap yaptık onlarla ugraşmaktan masa örtüsene dantel alıcam ayy süper olur bence hemen kolları sıva

seninki kadar uzun değil boyu ama olurmu ki, pencerenin boyu kadar..komik duru mu acaba??:44:

normal pencere mi ? zaten benimkisi balkon kapısı var mutfakta sadece google görsellerden bunları buldum belki seninkide olur

Eklentiler

• $Firfirli-Mutfak-Perde-Modelleri.webp
    $Firfirli-Mutfak-Perde-Modelleri.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 3.829
  • $Cicekli-Mutfak-Perde-Modelleri.webp
    $Cicekli-Mutfak-Perde-Modelleri.webp
    49 KB · Görüntüleme: 2.561
  • $Pembe-Mutfak-Perdesi.webp
    $Pembe-Mutfak-Perdesi.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 2.056
  • $RustikliMutfak-Perde-Modelleri.webp
    $RustikliMutfak-Perde-Modelleri.webp