• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfağıma halı ve perde için Bir Akıl Verinn :(

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kızzlar mutfak dolaplarım bu sekılde fakat dıger konularıma bakacak olursanız evde kahverengı agırlık olacak ama ben mutfagımı daha degısık ıstıyorum esyalarımın hepsı ınox sızce ne renk perde ve halı yakıstırabılırım ?

Eklentiler

• $DSCN1782.webp
    $DSCN1782.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 141
KAHVERENGİ DİYORSUNDA KAHVE RENGİNİN VE MODELİNİN EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN CANIM ÇOK GÜZEL MİSLER GİBİ MUTFAĞIN VAR MUTFAĞINI SADECE BEYAZ İLE KOMBİN ET DERİM HARİKA DURU ABLAMIN MUTFAĞININ AYNISI HEMEN HEMEN BEYAZ PERDE MUTFAK MASASI MUTFAK ÖRTÜSÜ TEZGAH ÜSTÜ SETLERİNDE BEYAZ OLDUMU MUTFAĞINA GİRİLİRDE ÇIKILMAK İSTENMEZ OLUR ARTIK :nazar::nazar:

KAHVERENGİ DİYORSUNDA KAHVE RENGİNİN VE MODELİNİN EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN CANIM ÇOK GÜZEL MİSLER GİBİ MUTFAĞIN VAR MUTFAĞINI SADECE BEYAZ İLE KOMBİN ET DERİM HARİKA DURU ABLAMIN MUTFAĞININ AYNISI HEMEN HEMEN BEYAZ PERDE MUTFAK MASASI MUTFAK ÖRTÜSÜ TEZGAH ÜSTÜ SETLERİNDE BEYAZ OLDUMU MUTFAĞINA GİRİLİRDE ÇIKILMAK İSTENMEZ OLUR ARTIK :nazar::nazar:

Canım cok tesekkur ederım begenmene cok sevındım
:54: Beyaz bende dusundum fakat tulde ve perdede beyaz renkten hıc hoslanmıyorum nedense onun ıcın kahve tonları detaylı krem bır tul sectım resmını koyarsam gorursun daha sonra :34:

olur canım eklersen bakarız.yalnız evini bitirdikten sonra bütün evinin resimlerini buraya eklersen sevinirim çünkü salon takımına bayılmıştım evde nasıl duracak çok merak ediyorum ):):çok merak ettim şimci :1::1:

Back
X