• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfagima giremiyorum

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...

Fare çok illet bı hayvan nerelerden girdiği hiç belli olmuyor.
O yapışkanı da farkederse yapışmasına imkan yok biz denedik hayvan yanından geçip gidiyordu.

en temizi ilaçlama firması. iLaçlatın 3 gün eve girmeyin. ( onlar süresi hakkında bilgi verir, daha kısa da olabilir)
Bir de o hayvan oraya yapışırsa onu görseniz naparsınız. ilaçlatın içiniz rahat olsun

Çok tiksiniyorum bu gece yapismasini beklicem olmazsa zehir olmazsa ilaçlama firması evde duramiyorum

en temizi ilaçlama firması. iLaçlatın 3 gün eve girmeyin. ( onlar süresi hakkında bilgi verir, daha kısa da olabilir)
Bir de o hayvan oraya yapışırsa onu görseniz naparsınız. ilaçlatın içiniz rahat olsun

Kirk yil düşünsem boyle bi evde bu na rastlayayacagim aklima gelmezdi evden tasinacak duruma geldim o derece tikainiyoeum görmedim görmekte istemiyorum daha da yasanilmaz olur burasi benim.icin

:KK57:

İyi bari mutfağa giremiyormuşsunuz sadece. Ben olsam ilçeyi terkederdim:KK35:

Esim ve yemeği sikinti ben mutafaga giremiyorum adam bana yemek soruyor rahat biraz sankinbisey yok gibi uyuyor benden yemek bekliyor vs vs ona da ayrıca sinir oluyorum çok tiksiniyorum

İlaçlatın evi gidin ailenizde kalın 2-3gün onlar yoksada otele gidin .

Kedi alın diycemde başında bekleyip yiyip yemediğini kontrol edemezsiniz.

Birde o yapışkanlı şeye sucuk koyun kokusundan duramaz hemen gelir .

Hiç bir ilaç zehir felan kökünü kazımıyor malesef iki sene iş yerimde mücadele ettim en son çareyi kedi almakta buldum o oldu hiç görmedim
Tam ben bunu diyecektim gerçekten kedinin olduğu yere gelemiyor kokusunu alsn çevresinden bile geçmiyor ...

:KK57:

İyi bari mutfağa giremiyormuşsunuz sadece. Ben olsam ilçeyi terkederdim:KK35:
Ahaha kız ilçeyi değil ülkeyi de terketsen heryerde varlar misal bizim apartmanın yakınında lağım patlamış şu 1 haftadır bir sürü fare gördüm kedi yavrusundan halliceler hatta önceki gece az daha üstüne basiyordum :D

Ahaha kız ilçeyi değil ülkeyi de terketsen heryerde varlar misal bizim apartmanın yakınında lağım patlamış şu 1 haftadır bir sürü fare gördüm kedi yavrusundan halliceler hatta önceki gece az daha üstüne basiyordum :KK70:

Ayy içim ürperiyor okudukça. Ben çok korkarım zaten börtü böcekten. Pikniğe gidince arabada otururdum:KK45:

Fare görsem hemen ikametgahımı başka ilçeye alırım:KK53:

Doguda bir ilcede yasarken benimde evime girmis biz tatildeyken. Bir geldik ki mutfakta delmedik paket pislemedik yer birakmamis. Ustune butun kiyafetlerimi yemis orasini burasini delmisti. Bir kac gece kulaklarimi yer diye korkup sarip sarmalanip zor uyumustum. Sonra hemen tasinmistik. Ama arastirdigim kadariyla o yapistiriciyi kartona surup ortada bir yere birakiyorlarmis sonra da kartona yapisan fareyi oylece atiyorlarmis. Tasinma durumunuz yoksa bir deneyin.

Kedi sahiplenin diyenler olmuş ama evcil sahibi olmak çok büyük sorumluluklar gerektiriyor. Çocuk sahibi olmaya karar vermekle aynı karar aşaması. Üstelik çocuk büyürken evciller sabit,10-15 sene tatile bile gidemeyebiliyor insan. Ne bileyim evde fare var diye, kedi onu tutsun diye de kedi sahiplenilmez. Yazık hayvana.

Evi ilaçlatın, o yapışkanlar inanılmaz bir işkence yöntemi. Hayvan genelde ölmüyor, çırpınıyor. Çıkartamıyorsun da o yapışkandan. Çok korkunç ne bileyim keşke evlere hiç girmeseler de böyle yöntemlere muhtaç kalınmasa.

Back
X