salonunuz çok şık güle güle oturun. yemek masasını altındaki halıyı hiç kaldırmayı denediniz mi? ortalık ferahlar, koltukların önündeki halı da rahatlar, daha modern durur bence, bir deneyin. sevgiler.
Hepside çok güzel gözüküyor canım ama ben senin yerinde olsaydım salon çok gri tek renk kalmış perde de fon veya farbada başka renk kullanırdım ki eve renk katsın onu ada o renk tonlarında alacağın aksesuarla ve masa örtüsüyle tamamlardın diye düşündüm.Tabi bu benim fikrim.
Güle güle iyi günlerde oturun :)
Teşekkür ler kızlar evet salona renk katıcam ama hangi renk kullansam acaba mor mutfakta pembe oturma odasında yeşil çocuk odasında kullandım acaba hangi renk kullansam birde neler alsam akıl verin kızlar
salondaki masanın üzerine ve duavara patlayan bir renkte aksesuar almanız lazım.. çok donuk duruyor... eşyalarınız çok güzel ama dediğim gibi renk lazım... turkuaz renginde bişeyler alabilirsiniz mesela bakın resimlerde beyaz tonundaki salonlara konulan aksesuarlara... turkuaz size çok uyacaktır... bazen küçücük bir obje bile bütün havayı değiştirir..