• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım dondu

Ayy nasıl yemek yapıyorsun o evde o_O bikaç yıl en üst kat etrafı açık evde oturduk yazın pişip kışın donardık odamda battaniyelere sarılı otururdum burnum donardı izmir de bi de bu dediğim kışı hiç sevmem zaten :KK12:

Ah bu konuya çok üzüldüm.
Allahım sizin de üşüyen her canlının da yardımcısı olsun inşallah.
Bu kış ne zor geçti.

Bence mutfaga bi tane kucuk fanli isitici al.
Screenshot_2017_02_03_15_52_46.png

Ben bundan kullaniyorum. Klimadan da sobadan da daha guzel. Kucuk ama gercekten cok iyi isitiyor. Hem de yere koyuyorum. Isinan hava yukseldigi icin isiticilari yerde calistirmak cok daha verimli. Ama bence bugunluk mutfagi isitmak icin firini calistir. Ac kapagini calissin. Yarim saatte sicacik oluyor ev. Hifacim Allah kolaylik versin. Bebisini öp benim icin. Coktandir gorusemiyoruz senle. :KK19:

Hifaa Hifaa bende konya merkezdeyim canim . Malesef benimde suyum dondu . Acilmiyorda :110:gecen gun disardaki borulara su dokunce acildi . Simdi acilmadi .
Borunun icinde buz kutlesi var heralde küçük boyutta . Çeşmeden sizinti geliyor ama acilmadi halen . :110:
aynen canım valla bn tesisat açıkta değil duvarın içinde ona rağmen mutfağım dondu aksam eşim gelsin makineleri öne çekip duvara UFO yakayım olmadı soba bulup soba kurayim :)) hiç bir eşyanın kalmadı tabak çanak kıyafet olsun :))

Bence mutfaga bi tane kucuk fanli isitici al.
Screenshot_2017_02_03_15_52_46.png

Ben bundan kullaniyorum. Klimadan da sobadan da daha guzel. Kucuk ama gercekten cok iyi isitiyor. Hem de yere koyuyorum. Isinan hava yukseldigi icin isiticilari yerde calistirmak cok daha verimli. Ama bence bugunluk mutfagi isitmak icin firini calistir. Ac kapagini calissin. Yarim saatte sicacik oluyor ev. Hifacim Allah kolaylik versin. Bebisini öp benim icin. Coktandir gorusemiyoruz senle. :KK19:
çok saol kuzum mantıkli dediğin doğru bir denemek lazım bebisden fırsat bulup giremiyorum fazla canım öperim o da seni öpüyor :KK36:

Ayy nasıl yemek yapıyorsun o evde o_O bikaç yıl en üst kat etrafı açık evde oturduk yazın pişip kışın donardık odamda battaniyelere sarılı otururdum burnum donardı izmir de bi de bu dediğim kışı hiç sevmem zaten :KK12:
üşeniyorum ne ev işi ne yemek yapasımm gelmiyor ufoyu yakiyorum dibinden ayrılmıyordu iki dakika da bir oturma odasına dönüp ısınıyorum

Ah bu konuya çok üzüldüm.
Allahım sizin de üşüyen her canlının da yardımcısı olsun inşallah.
Bu kış ne zor geçti.
aminn insallah kuzum rabbim yardımcıları olsun bütün zorda olanların halimize bin şükür yine de konya -25 i gördü doğu bölgeleri daha kötü

kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi

Bulasik bakinasi icin cozum yokta camasir makinasi icin derarjan gozunden sicak su koyun ufoda belli bi muddet calisson cozulur

kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
Çok şaşırdım nerde yaşıyorsunuz ve niye okadar soğuk eviniz petek falan yok mu

belediyeyi arayın, bizim apartmanın su boruları donmuştu
o gün gelip hemen donu çözdüler

O evde birde çocuk mu var??
Çocuğunu düşün ve en yakın zamanda o evden çık derim...
Kendi evinizmi bilmiyorum gerçi ama yinede birşeyler yapılmalı...

Canim kolay gelsin
Benim de çamaşır makinem günlerdir donuk. Ufoyla actim ertesi gün yine don
Mutfakta musluğa yakın ufo aç baya çalışsın
Geceleri mutlaka suları biraz açık bırak
Inşallah düzelir.

Back
X