• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım dondu

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi

Çeşme suyunun donmasından buzdolabı nasıl etkileniyor onu anlamadım. Genel bi arıza mı söz konusu

Normal dolabın içinde su mu varki buz tuttu anlamadım nerde yasiyosunuz bina içinde musluk nasil donar

sobalı evimiz canım mutfağa soba kuramiyoruz kuzey tarafta oturduğum için döndü maalesef bu yaz çıkacaz da ev bulsak şimdi bile çıkacaz bulamadık
Şaşırdım.
Ev içi bu kadar nasıl soğuk olabilir.
Siz nasıl sağlıklı kalabildiniz
Ne kullaniyorsunuz ısınmak için

Çözülmesini beklemelisiniz
Eviniz sobalı galiba
Don halde çalıştırmayın makinaları bozulur çünkü.
Bizim eskiden köydeki evimizdede donardı çamaşır makinesi musluklar falan
Ama şimdi kış gelince borulara birşey sarıyorlar donmuyor.

Çeşme suyunun donmasından buzdolabı nasıl etkileniyor onu anlamadım. Genel bi arıza mı söz konusu
yok canım alakalı değil durumun vehametini anlatmak için dedim buzdolabında içindekiler bu kadar donmuyor diye çeşmeler ve açıkta kalanlar donmuş durumda

kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
sobayı yakınca kapıyı ac heryer ısınsın

Bi arkadaşımın da mutfağı aynen dediğin gibi olmuş inanmadık hatta ev donar mı diye saçmalama diye cep telinden çektiği musluktan akan suyun donduğu fotoyu gösterince inandık valla Allah yardımcın olsun
makinalara dikkat o usta getirtmişti

Öncelikle tüm makinaların fişini çekin, bir servis çağırmadan da takmayın, suyla temasta elektrik sıkıntısı olabilir Allah korusun. Eviniz sobalı sanırım, mutfakta dereceyi düşürecek bir ısıtıcı çalıştırın, eve gelen su borularını dışarıdan cam yünü ile sarın, sıcaklığın -5 altına düştüğü yerlerde bu durumlar olabiliyor, Allah yardımcınız olsun

Öncelikle tüm makinaların fişini çekin, bir servis çağırmadan da takmayın, suyla temasta elektrik sıkıntısı olabilir Allah korusun. Eviniz sobalı sanırım, mutfakta dereceyi düşürecek bir ısıtıcı çalıştırın, eve gelen su borularını dışarıdan cam yünü ile sarın, sıcaklığın -5 altına düştüğü yerlerde bu durumlar olabiliyor, Allah yardımcınız olsun
gecen hafta nerdeyse yangın çıkıyormuş gece biz uyurken şartel atınca büyümemiz biz sabah kalkınca fark ettik fişler çekik o yüzden bide tesisat duvarın icinde

Back
X