• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağıımmmutfağım :)

bende katılıyorum arkadaşlara gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde oturun inş. benim bir sorum olacak balkona çıkan kapınız sürgülü galiba benim ki de öyle zebra düşünüyorum bende ama girer çıkarken sıkıntı olmuyor mu?

teşekkürederim :) evet boydan cam kapılar ben bütünlük olsun die tamamını zebra yaptırdım simetrik olarak iki parça istemedim ama açıkcası kullanıs açısından iki parca olması daha makbul olurmus bütün camı acmak durumunda kalıyorum benım kapılar ocagımın hemen yanında oldugu ıcın perdenin ucup Allah korusun ateş alma durumu olmasın dıe direk zebra yaptırdım cam uygun olsa düz bir perde ikide güzel kanat yaptırırdım ;)

çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın
bende yeni evime mutfak yaptıracağım
benden önce oturan kişi mahvetmiş yeniden yaptıracağız
bu bana ilham verdi renk uyumu çok hoş

çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın
bende yeni evime mutfak yaptıracağım
benden önce oturan kişi mahvetmiş yeniden yaptıracağız
bu bana ilham verdi renk uyumu çok hoş

Eviniz hayirli olsun iyigunlerde oturun insAllah bizde yeni tasindik yenilenmek guzeldir mutfak bi ev icin cok onemli eger uyguna maletmek isterseniz koctasta cok uygun fiyata mutfak dolaplari var bizde yazlik dairemizi yenilioruz ordan aldik tavsiye ederim ;)

Eviniz hayirli olsun iyigunlerde oturun insAllah bizde yeni tasindik yenilenmek guzeldir mutfak bi ev icin cok onemli eger uyguna maletmek isterseniz koctasta cok uygun fiyata mutfak dolaplari var bizde yazlik dairemizi yenilioruz ordan aldik tavsiye ederim ;)

teşekkür ederim canım ama eksperin eve yanlış rapor hazırlaması sonucu ev işimiz riske girdi
evet hazır dolaplar çok hoş oluyor ama ben yaptırma taraftarıyım
çünkü şu an baktığımız evin mutfağı farklı bir şekil
hazır mutfak uymayabilir

resmen kendimi kendi mutfağımda hissettim dolaplarımız aynı:1: ben sadece simli siyah beyaz ip perde kullandım mutfağımda... halı olarakta deve tüyü grisi kullandım..............kırmızılarda çok hoş olmuş patlamışş...:nazar::nazar: mutlulukla oturun her daim

Son düzenleme:
Mutfak dolapların gayet hoş canım ama siyah pek iç açıcı bi renk değil :S ayrıca kırmızı zebra tüle bayıldımmmmmmm

Back
X