Ben mutfağıma uzun zaman jaluzi kullanmıştım.Çok şık duruyor.
Temizliği çok kolaydı..Makinede yıkama olayı yok,arada bir tamamen kapatıp üstten bezle siliyordum.
Fakat bunda da cam açma olayı olmuyor,aralık kalabilir ya da üste kadar çıkarmak gerekir.
Tabi jaluziler cama göre olursa böyle bir sorun da olmaz
Ben cama monte edilen perdelerden kullanıyorum çok rahat camı açması da kolay tavsiye ederim
Eki Görüntüle 794159
Şu şekilde cama veya kapılara monte edilen perdeler var
Ama ben hiçbirini tavsiye etmiyorum mutfak çok çabuk kirlenen ve yağlanan bir yer
Her aklıma geldiğinde makineye atabilmeyim perdeleri
O yüzden klasik düğmeli perde kullanıyoruz daha hijyenik
Açıkçası ben de zebra perde görmekten sıkıldım her yerde var ama mutfak için perdeciler bu üçünü söylüyor. Aliminyum olanlara göre ahşap jaluzi daha hoş geliyor bana ama cam açmak ve temizlik olayı düşündürüyor. Dediğiniz gibi olanlar nasıl oluyor? Yoksa tül ve güneşlik mi yaptırmalıyım? Ama lavabomun üzerinde cam var hangisi yakışır?
http://www.google.com.tr/imgres?biw...tbnh=175&tbnw=129&start=0&ndsp=20&tx=77&ty=78
Şu linkte tam anlatmak istediğim resim var.umarım görünür :44:
Duvara değil de pen'e monte ediliyor.Böylece camı açmak sorun olmuyor.Ama pen'i delmek gerekiyor
Eşim, ben jaluzi için pen'i delmem diyerek duvara asmıştıcamı sadece aralıyordum.Ama balkon kapalıydı onun camını
açıyordum bende.Sorun olmamıştı.
Benim jaluzi alüminyum değil,plastikti krem rengi.alüminyum soğuk durur diye istememiştim :44:
Evet bu örnek güzelmiş, ben de sevmiyorum alüminyumları bana da soğuk geliyor böyle ahşap jaluziyi de yaparlar mı yoksa onlar ağır mı gelir pimapene onları tavandan mı yapıyorlar acaba?
Ağır gelmez sanmam,vidayla monte ediliyor çünkü.
Tavanda çok yukarıda olur gerçi jaluziler açıldı mı boyu baya uzun oluyor ama çirkin durur gibi.
Bizim pencerenin hemen üstündeydi
http://www.eniyiperde.com/upload/ifotolar/681_hg.jpg için Google Görsel Sonuçları
şu linkteki gibi,pencereden az uzakta duvarla aynı hizada gibiydi.
Ben salonumda jaluzi kullaniyorum,ozel temizleme aparati var rahatca temizliyorum,kapiya taktigimiz icin acip kapatirken sorun olmuyor ama surekli kapiyi acik tutamiyoruz icerisi gozukuyor.mutfakta ben sik duruyor ama stor tarzi seyler tercih etmem ama senin acma veya acik biraktiginda izlenme gibi bir durumun yoksa kullanabilirsin ozellikle zebra stor cok hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?