• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel Kayınaile ile ilişkiler

KahveNutella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
624
1.035
113
Kızlar merhaba, benim sorum bir çoğunuzunkinin yanında lafı geçmeyecek bir şey ama her yerin her ailenin alışkanlıkları farklı ben genel olarak eğilimi öğrenmek için yazıyorum.
Sevgilimin ailesiyle tanıştım fakat henüz söz/nişan filan yok benim eğitimim bekleniyor,onlara kalsa düğün yarın :halay:Beni sevdiklerini de düşünüyorum,çok şirin çok samimi insanlar,belli ki söz/nişan olmadan sevgili olmamızı da kınamıyorlar.
Siz evlilik öncesi karşı tarafı arıyor muydunuz,ziyaret ediyor muydunuz,sadece bayramda seyranda mı arıyordunuz?Yoksa gelip gitmemek sadece telefonlaşmak mı doğru?Davet ediyorlar ama sırf kibarlıktan mıdır acaba?
Ortada resmi bir şey olmadığı için aramak mı ayıp aramamak mı ayıp bilemedim :110: cevaplarınızı bekliyorum

İçlerine girmedikçe bilemezsin belki çok iyi insanlar belki evlendikten snra huyları çıkıcak ortaya bence fazla samimi olmayın hatta ortada evlenme teklifi yok ise aileler ile tanışma taraftarı değilim.

İçlerine girmedikçe bilemezsin belki çok iyi insanlar belki evlendikten snra huyları çıkıcak ortaya bence fazla samimi olmayın hatta ortada evlenme teklifi yok ise aileler ile tanışma taraftarı değilim.
Evlenme teklifi çoktan yapıldı ve kabul edildi Hoppa ben de çoktan tanıştım aileyle zaten.Ama ne sıklıkta görüşmek yaygın onu merak etmiştim.Mesafe konusunda uyarınızı dinleyeceğim

biz sözlümle 3.5 yıldır beraberiz. 3 senedirde ailesini tanıyorum. doğum gününde tanıştık o zamandan beri ara ara görüşüyoruz. çok değil öyle bayramda fln bazen arıyordum ben. evlenme teklifinden sonra annesi her hafta aramaya başladı. artık ayıp olmasın die ben de arıyorum şuan sürekli iletişim halindeyiz yanii:dondurma:

biz sözlümle 3.5 yıldır beraberiz. 3 senedirde ailesini tanıyorum. doğum gününde tanıştık o zamandan beri ara ara görüşüyoruz. çok değil öyle bayramda fln bazen arıyordum ben. evlenme teklifinden sonra annesi her hafta aramaya başladı. artık ayıp olmasın die ben de arıyorum şuan sürekli iletişim halindeyiz yanii:dondurma:
Çok teşekkür ederim kendi özelini de anlatmışsın daha açıklayıcı oldu somut örnek.ben de mesafeyi kaybetmeyip küstürmeden arada arayayım bari

Çok teşekkür ederim kendi özelini de anlatmışsın daha açıklayıcı oldu somut örnek.ben de mesafeyi kaybetmeyip küstürmeden arada arayayım bari
Yani bence kimseyi kırmaya gerek yok. Çok içli dışlıda olmazsın ortası iyi yani canım.. Biz daha söz bile yokken buluşunca bazen babası arar mangal yapıcaz beraber gelin işiniz yoksa derdi bizde giderdik tek sorun o zaman amca teyze diyordum şimdi anne baba :KK48:

Back