müstakbel (!) gelinimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede pek karısmayın onemlı olan onların mutlulugu sızınle ıyı gecınmıs gecınmemıs bunu pek dert etmeyın..herseyı oluruna bırakın..sızde on yargılısınız bana gore..on yargıları bırakıp olaya daha objektıf bakmanız sızın acınızdan daha ıyı olacaktır..madem kardesınız onun hatalarını bıle gormeyecek kadar aşık..ozaman sızın olaya mudahale etmenız..sızı kotu gorumce olarak lanse edecektır..buda kardesınızle olan baglarınızı koparacaktır..

madem bu kadar özel bir konu anlatamayacağın şeyler var o zaman konu açma.biz müneccimmiyiz nerden bilelim ne dedi ne yaptı,sen neden alındın.söylediği yaptığı şeyleri söyle haklı veya haksızsın diyelim. bak bence sen kesinlikle kardeşini çok kıskanmışsın o kızdan.ve tabiri caizse öküz altında buzağı arıyorsun. burda kızın ne dediğini ne yaptığınıda anlatmıyorsun çünkü senin haksız olduğunu kardeşini kıskandığımızı söylememizden korkuyorsun!

onlar sewiosa sizede mutluluklar dilemek düşer canımm ...

hiç bir birey bir diğerinin seveceğini seçemez , kardeşiniz de olsa o bir bireydir , nasıl birini seveceğine karar veremiyeceğinize göre sadece saygı duyacaksınız başka çare yok ....
gelin hanım mesafeli davranıyor ne mutlu demek yerini ağırlığını biliyor... sürekli gelip gitse pek çok huyunun size ters gelmesi ve kardeşinizi geline karşı kışkırtma ihtimaliniz var değil mi ? o nedenle hanım kızımız en doğrusunu yapıp mesafeyi koruyor böylece de ilişkiniz yıpranmıyor

böyle evhamlar sevigisizlikler yüzünden yuvalar yıkılıyor evlatlar insanlar üzülüyor biliyor musunuz. iki seveni ayırmak çok günahtır hemde böyle somut bbir veri veremeden yüklenmeyin derim ben...

müneccim ne kelime alası var sende,bence burda harcanıyosun..
bak canım burda konu açmışsın yardım istiyorsun fakat detay istendiğinde cevap vermiyorsun üstüne üstlük birde azarlar tarzda yazıyorsun bu hiçte hoş değil senin derdini bilmeden bu insanlar sana nasıl yardımcı olucak söylermisinyasakkelime

potansıyel gelınınız olacak arkadas kac yasında pekı...

müneccim ne kelime alası var sende,bence burda harcanıyosun..

hiç hoş olmadı ... :umursamaz:
karşı fikirlere karşı böyle tepki vermeniz neden böyle bir konu açtığınızı açıkça anlatıyor...

müstakbel (!) gelininize kolaylıklar diliyorum...

gelininiz olacak kızcağıza da bu kadar fevri mi davranıyordunuz acaba o nedenle mi görüşmemeyi tercih ediyor

gelini çok beğendim...çok akıllı kız bence...
kime nasıl davranacağını 2 msn görüşmesiyle anlamış...eferim...
mesafeyi korumuş...böylece de kendini ve ilişkisini...

valla böyle bir görümce olduktan sonra gelin kaynanayı mumla arar gibi geliyor bana

İşinize gelmeyen herşeyden nem kaparsanız daha çook derdiniz olur sizin.:umursamaz:

ben sözlenmeden önce 1 kere gitmiştim o da oeşimle gitmiştim. yoksa neden gideyim ki ne alakası var. ben iş ciddiyete binmeden bu şekilde gelip gitmelerin olmasının laçkalık olduğunu düşünüyorum. şimdi evlendik eşim olmadan her zaman giderim yada kalırım.

arkadasım burası bırbırını pohpohlama sıtesı degıl bır konu acıyorsan elestiriye de açık olacaksın böyle ters ters cevap verınce ıyı mı yaptıgını sanıyorsun

potansıyel neden sorulara cvp alamıyoruz...bence sızın nıyetınız cozum aramak degıl..ınsanları rencıde etmek..

genel itibariyle yorumlar hemen hemen aynı yere çıkıyorr kesinlikle mesafeli olman lasım. senin tam tersi vakayı ben şöle yaşamıştım eşimle bundan 5yıl önce henüz flört dönemindeydik ben çalışıyorum kızkardeşi ise evde çalışmıyoo aynı yaştayıs hemen hemen hergün msn yi açar bana yazardı ama nasıl yazmak sürekli abim daha küçük evlenmeyi düşünmüyorr gelin ata binmişş ya nasip demiş v.s v.s tabi ben çok kötü oluyodum bunları duyunca ne diyodum tek abisi var 2kardeşler çünkü paylaşamıyo demk diyodum ama bigün bana ne dedi biliyomusun istesem sizi ayırırımm ve ben oan ne oldum bilsen başımdan aşa kaynar sular döküldü okadar ağlamıştımkiii eşimi aramıştım ozamanki sevgilimm nasıl ağlıyorum ilkkez sölemiştim bulafını normalde hiçbişiyi anlatmasdım ama çok dokunmuştu.. şuanda aramız n asıll kardeş gibiyizz ozaman paylaşamıyodu abisinii paylaşmak istemiyoduuu geçen bu yaptını ona söledimm nasıl güldük biliyomusunnn cahillikk işte ozamanki aklımızı şimdi beğenmiyorus bence sende birazz mesafe koyy daha gelininiz deil du bakalımm

bende şahsen çok sefiorum görümlerimi
inş sonradan kötülük çıkmaz
benden yana çıkmazda inş onlardan yanada bir kötülüklerni görmem:Saruboceq:

Bazen tanistigmiz bir insani ne yaparsa yapsin, ne derse desin bir türlü sevemeyiz, isinamayiz.....nedendir bilmiyorum....ama gercektende ortada bariz hicbir sey yokken negatif düsünceler icine gireriz...

Sanirimki bir cogumuz zaman zaman bunu yasadik....sahsen ben yasadim...ama yinede ne olursa olsun nötr kalmaya yinede o insana bir sans vermeye calistim......

Sonuc olarak hisslerimde aldanmadigmi ögrendigim halde yinede ayni durumu yasasam tekrar isinamadigim o insana bir sans vermeye calisirim....kaybedecek birseyim olmaz...

Bence sende gelininize bir sans ver....en basta zaten kardesinin mutlulugu icin hatiri icin bunu yapmalisin....sana mesafeli davraniyorsa sende ona mesafeli davran, birbirnizi sevmek zorunda degilsiniz, saygili olun yeter....

sızı anlıyamadım!..
sızın ıcın kardesınızın mutlulug hıc soz konusu degıl..
kız aileye gelmeden maşallah yaylım atesınde..
sızde bı aileye gelın gıdıceksınız sızde bu yollardan gecıceksınız bence sız kardesınız baskasını sevıyo dıye hala kabullenememıssınız..
once kendınızı asın bı..
kardesını evlendıkden sonra kaybedecegını dusunuyosun ve buyuzden ıstemıyosun...kardesın unıv.mezunu aklı basında dıyosun ozaman bırak kararının sonucunu gorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…