- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi potansiyel
-
bak canım burda konu açmışsın yardım istiyorsun fakat detay istendiğinde cevap vermiyorsun üstüne üstlük birde azarlar tarzda yazıyorsun bu hiçte hoş değil senin derdini bilmeden bu insanlar sana nasıl yardımcı olucak söylermisinyasakkelimemüneccim ne kelime alası var sende,bence burda harcanıyosun..
müneccim ne kelime alası var sende,bence burda harcanıyosun..
valla böyle bir görümce olduktan sonra gelin kaynanayı mumla arar gibi geliyor bana
sızı anlıyamadım!..içimi kemiren bişey var.
benden 3 yaş küçük erkek kardeşimin kız arkadaşı..
hemen hemen 2 senedir çıkıyorlar.tanıştık kızla.kardeşimden 2 yaş büyük benden 1 yaş küçük.ve 2 kardeşiz.bu ayrıntıyıda verdikten sonra esas sorunuma geçicem.
aynı yaşlarda olduğumz için yakın olmak da istiyorum fakat konuşma fırsatımız olduğunda genelde nette falan bana zaman zaman dokundurmalar yapıyor damarıma basıyor ses çıkarmıyorum ama gücüme de gitmiyor değil.yani daha aileye girmeden rekabet hırsına bürünmüş gibi bunu hiç anlamıyorum zaten.kardeşim 6ay askerdeydi hergün birlikte olmalarına rağmen gitmeden önce,gittikten sonra kardeşimin ısrarlarıyla 1 kez yanında kuzeniyle evimize geldi onun dışında ne aradı ne sordu.sevgisinden şüphem yok,gerçi bu zamanda neyden emin olabilirki insan,kardeşim yakışıklı,üni mezunu durumumuz da oldukça iyi,iyi ahlaklı,yani sorun çıkıcak hiçbir konu yok,keşke diyoruz onun da huyu iyi olsa önemli olan o,ama gördüğüm kadarıyla huy falan hak getire.dediğim gibi daha aileye girmeden beni kıskanmaya kalkıyor.imalı konuşup bazen canımı sıkıyor.kardeşim onunla evlendiğinde onun yüzünü göremiycem gibi geliyor.karşı tartışma yaratmak da istemiyorum,kardeşimle aramın bozulmasına neden olucak diye.kardeşime de herhangi birşey söyleyemiyoruz,kararını vermiş artık,bizi dinnlemiyor hiçbir kabahatini görmüyor.aptal aşık olmuş.sevdiğinde resmen tapar.ama işte ben bu nedenlerden dolayı ısınamadım annem de pek istekli değil ama oğlunu üzmemek adına birşey diyemiyor.ne yapayım,istenmeyen insan olacağıma ikisinin yüzünü de görmem,tek bir kardeşim var ondan da olurum,yeterki kendi mutlu olsun ne yapayım kızlar :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?