Yaz o zaman arkadaşım ne yanlışı varsa..Anlat dedikçe anlatmıyorsun..Ne yapıyor yanii?
Burda bahsedemeyeceğin şeyler varsa, buraya konu açman abes olmuş kusurabakma..
Gelin görümce dost olamaz demedim, illa dost olacaksınız diye birşey yok dedim..
Bak canım : sen gelinle yakınlık kurmak istiyorsun anladığım kadarı ile ama o yanaşmıyor, resmiyet istiyor demek ki, bence de çok iyi düşünüyor..
Baştan resmi olan gelin_görümce_elti_kayıncalide olayları, diğerlerine göre herzaman daha iyi ilerler..Bunlar hep tecrübe..
Arada resmiyet olması her zaman iyidir..
Her neyse...Yanlış anlamaya müsait bir yapın var bu yüzden bana müsade...:1closedeyes:
Yaz o zaman arkadaşım ne yanlışı varsa..Anlat dedikçe anlatmıyorsun..Ne yapıyor yanii?
Burda bahsedemeyeceğin şeyler varsa, buraya konu açman abes olmuş kusurabakma..
Gelin görümce dost olamaz demedim, illa dost olacaksınız diye birşey yok dedim..
Bak canım : sen gelinle yakınlık kurmak istiyorsun anladığım kadarı ile ama o yanaşmıyor, resmiyet istiyor demek ki, bence de çok iyi düşünüyor..
Baştan resmi olan gelin_görümce_elti_kayıncalide olayları, diğerlerine göre herzaman daha iyi ilerler..Bunlar hep tecrübe..
Arada resmiyet olması her zaman iyidir..
Her neyse...Yanlış anlamaya müsait bir yapın var bu yüzden bana müsade...:1closedeyes:
öyle cvplar yazıyosunki mübarek söz konusu gelin sensin sanki
abesse konu cvp yazma ozaman
amma meraklısın demekki özel bir durum
somut bişey olmasa durduk yerde buraya böyle bi konu açmazdım herhalde.demekki var ama burda bahsedemeyeceğm şeyler belki.bunu anlayışla karşıla lütfen.olabilir,o dediğin sendroma girmişimdir belkide.hatta annem de girdi bu sendroma
gelin görümce nedne dost olmasınki aynı yaşalrdayız biz,ikimizde aynı mesleği yapıyoruz daha önemlisi aralarındaki ilişkinin çok sıcak olduğunu gördüğüm insanlar da var
sakin olun lütfen bu ne calal...
bu sitede cevap yazma o zaman laflar modadır ama en moda olduğu zaman bile demodedir...
beğenmediğiniz yorumlara parlamayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?