• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel (!) gelinimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

potansiyel

Ziyaretçi
içimi kemiren bişey var.

benden 3 yaş küçük erkek kardeşimin kız arkadaşı..

hemen hemen 2 senedir çıkıyorlar.tanıştık kızla.kardeşimden 2 yaş büyük benden 1 yaş küçük.ve 2 kardeşiz.bu ayrıntıyıda verdikten sonra esas sorunuma geçicem.

aynı yaşlarda olduğumz için yakın olmak da istiyorum fakat konuşma fırsatımız olduğunda genelde nette falan bana zaman zaman dokundurmalar yapıyor damarıma basıyor ses çıkarmıyorum ama gücüme de gitmiyor değil.yani daha aileye girmeden rekabet hırsına bürünmüş gibi bunu hiç anlamıyorum zaten.kardeşim 6ay askerdeydi hergün birlikte olmalarına rağmen gitmeden önce,gittikten sonra kardeşimin ısrarlarıyla 1 kez yanında kuzeniyle evimize geldi onun dışında ne aradı ne sordu.sevgisinden şüphem yok,gerçi bu zamanda neyden emin olabilirki insan,kardeşim yakışıklı,üni mezunu durumumuz da oldukça iyi,iyi ahlaklı,yani sorun çıkıcak hiçbir konu yok,keşke diyoruz onun da huyu iyi olsa önemli olan o,ama gördüğüm kadarıyla huy falan hak getire.dediğim gibi daha aileye girmeden beni kıskanmaya kalkıyor.imalı konuşup bazen canımı sıkıyor.kardeşim onunla evlendiğinde onun yüzünü göremiycem gibi geliyor.karşı tartışma yaratmak da istemiyorum,kardeşimle aramın bozulmasına neden olucak diye.kardeşime de herhangi birşey söyleyemiyoruz,kararını vermiş artık,bizi dinnlemiyor hiçbir kabahatini görmüyor.aptal aşık olmuş.sevdiğinde resmen tapar.ama işte ben bu nedenlerden dolayı ısınamadım annem de pek istekli değil ama oğlunu üzmemek adına birşey diyemiyor.ne yapayım,istenmeyen insan olacağıma ikisinin yüzünü de görmem,tek bir kardeşim var ondan da olurum,yeterki kendi mutlu olsun ne yapayım kızlar :çok üzgünüm:

konuyu açarmısınız biraz ne gibi imalarda bulunuyor size mesela

boşver canım üzülme kardesin mutlu olsun
ki kızn davranşlarında bı gariplikde yok
sende kardesini kzdan biraz kıskanmıssın belli

amaa şuan resmi birşey yok..
sürekli arayıp sormaması lazım zaten..
sürekli arasa gelse evinize ozamanda evlenmeye ne meraklı kız olur:))

bence şimdilik anlamlar yüklemeyin hiçbir hareketine çünkü o şuan sizin gelininiz değil.. nezaamn ciddi istersiniz kızı gidip ..
yada isteyecek olursunuz ozaman ölçün tartın...
belli olurmu belki ayrılırlar anlaşiamazlar yada vazgeçerler..
herşey olur..
gelin ata binmiş de yaa kısmet demiş..

haa sizde msn filan muhabbetlere ne gerek var sizde konumayın agır olun bir yerde ablasınız.. büyüksünüz..
resmiyeti hiç bozmayın o seviyeyi hiç taşmasın aranızdaki muhabbet şimdi değil herzaman ilerdede...
nerde saygı orda sevgiii...

boşver canım üzülme kardesin mutlu olsun
ki kızn davranşlarında bı gariplikde yok
sende kardesini kzdan biraz kıskanmıssın belli

hayır kardeşimi niye kıskanayım,hadi kız kardeşim olsa bu konumdaki neyse,ama kıskançlık huyum inan yoktur.aksine benim kızdığım nokta onun çekememezlikleri daha ılımlı yaklaşabilir..

en iyisi resmi olmak ve oluruna bırakmak galiba..elden başka ne gelir..

hayır kardeşimi niye kıskanayım,hadi kız kardeşim olsa bu konumdaki neyse,ama kıskançlık huyum inan yoktur.aksine benim kızdığım nokta onun çekememezlikleri daha ılımlı yaklaşabilir..

en iyisi resmi olmak ve oluruna bırakmak galiba..elden başka ne gelir..
canım çekememezlikleri diyosun mesela ne dedi ne yaptıda bunu anladın?

Arandaki Mesafeyi hiç bozma Hep resmi davran...

Benim Abimde Eşiyle 2 Yıl falan flört etti..
Sanki sevmediğim bütün huyların hepsi yengemde Barınmıştı..

Elimde değil belki Abime yakıştıramadığım için Her Hareketi Batıyordu..
Gerçi ben çok uğraştım,Allah var Yukarda...
Ama O pes etmedi...Bende saygı duymasını öğrendim..
Bizim Aileden hiç kimse yengemi sevmedi....Oda Özel bir çaba sarfetmedi zaten..

Abimin Eşini Hala Sevmem,Ama Saygı duyuyorum

Sende kardeşinin fikrine saygı duymalısın canım..
Evlenip o yuva kurucak..

bnce yanlış düşünüyorsun bizde tanıstık ,iilk ben tanıstım sonrada annem görümcemlerle.ama ne ararım ne sorarım onlarda beni aramazlar ki doğru olanda budur.çünkü daha resmi birsey yok ne onların evine gittim nede onlar geldıler kı gelcekler inş.zemuszemus
bu kadar anlamlar ykleme çünkü daha hiçbirseyin olmuyor sadce kardesnin kız arkadası...

amaa şuan resmi birşey yok..
sürekli arayıp sormaması lazım zaten..
sürekli arasa gelse evinize ozamanda evlenmeye ne meraklı kız olur:))

bence şimdilik anlamlar yüklemeyin hiçbir hareketine çünkü o şuan sizin gelininiz değil.. nezaamn ciddi istersiniz kızı gidip ..
yada isteyecek olursunuz ozaman ölçün tartın...
belli olurmu belki ayrılırlar anlaşiamazlar yada vazgeçerler..
herşey olur..
gelin ata binmiş de yaa kısmet demiş..

haa sizde msn filan muhabbetlere ne gerek var sizde konumayın agır olun bir yerde ablasınız.. büyüksünüz..
resmiyeti hiç bozmayın o seviyeyi hiç taşmasın aranızdaki muhabbet şimdi değil herzaman ilerdede...
nerde saygı orda sevgiii...

fazla msn muhabbetlerine girmiyorum bu 2 kez olduysa 2sinde de aynı şeyi gördüm,evt haklısın resmi olmak gerek şu aşamada

Anladığım kadarı ile, bize anlatacak somut bir yanlışı yok gelin adayının:)

Bence sen farkında olmasan da, kardeşini paylaşamama sendromuna girmişsin..

Farklı bir kültür, farklı bir yetiştirmeden geliyor.
Senin bile kardeşinle huyların aynı değilken, o kızın da farklı bir karakterde olması çok normal.
Neden sürekli arasın ki?
Ben de aramazdım gitmezdim de, resmiyete geçmeden..

Bence kurcalama, kardeşin sevmiş, anlaşmış, sana da saygı duymak düşer..
Abla olarak üstüne düşeni yap, gerisi onların bileceği iş..
O yakınlık kurmazsa sen de kurma, gelin görümce dost olacak diye birşey yok zaten..
Oluruna bırak bence...

aslında yanlış bişey yaptığını düşünmüyorum
size ne gibi dokundurmalar yapıyor yazar mısınız
kıskandığını nerden hissettiniz ya kıskanmıyorsa :delphin:
kardeşin mutlu olsun yeter sizin amacınız sadece kardeşinizin mutluluğu değil mi zaten mirmirmirmir

bnce yanlış düşünüyorsun bizde tanıstık ,iilk ben tanıstım sonrada annem görümcemlerle.ama ne ararım ne sorarım onlarda beni aramazlar ki doğru olanda budur.çünkü daha resmi birsey yok ne onların evine gittim nede onlar geldıler kı gelcekler inş.zemuszemus
bu kadar anlamlar ykleme çünkü daha hiçbirseyin olmuyor sadce kardesnin kız arkadası...

evimize geldi tanıştık,geçen hafta da kız evine tanışmaya gittik aramak sormak da değil canımı sıkan laf dokundurmaları moral bozması vs..bilinçli yapmıyosa da huyu bu demekki..neyse demekki ben yanlış düşünüyorum herkes bu yönde fikir belirtmiş

ortada hol yok yumurta yok
daha evlenip evlenmeyecekleri bile kesşn değil..
şimdiden bu konu üzerinde can sıkmaya değmez bence..
eğer baktın resmiyete dökülüyor iş,ve bu kız hala bu şekilde devam ediyor
işte ozman sınırını çizersin

tamam ozman bir klaf dokundurmasını soylede bilelm
hiçbirsey yok ortada hep laf dokundurması diyorsun ama tık yok:olmaz:

size ne gibi laflar sokuyor bunları açarmısınız......

Anladığım kadarı ile, bize anlatacak somut bir yanlışı yok gelin adayının:)

Bence sen farkında olmasan da, kardeşini paylaşamama sendromuna girmişsin..

Farklı bir kültür, farklı bir yetiştirmeden geliyor.
Senin bile kardeşinle huyların aynı değilken, o kızın da farklı bir karakterde olması çok normal.
Neden sürekli arasın ki?
Ben de aramazdım gitmezdim de, resmiyete geçmeden..

Bence kurcalama, kardeşin sevmiş, anlaşmış, sana da saygı duymak düşer..
Abla olarak üstüne düşeni yap, gerisi onların bileceği iş..
O yakınlık kurmazsa sen de kurma, gelin görümce dost olacak diye birşey yok zaten..
Oluruna bırak bence...

somut bişey olmasa durduk yerde buraya böyle bi konu açmazdım herhalde.demekki var ama burda bahsedemeyeceğm şeyler belki.bunu anlayışla karşıla lütfen.olabilir,o dediğin sendroma girmişimdir belkide.hatta annem de girdi bu sendroma

gelin görümce nedne dost olmasınki aynı yaşalrdayız biz,ikimizde aynı mesleği yapıyoruz daha önemlisi aralarındaki ilişkinin çok sıcak olduğunu gördüğüm insanlar da var

tmm ozman niye problem çıkarıyorsun kı canım benm
sende ne soyledini soylemeyeceksen biz sana nasıl yardımcı olabiliriz soyle boyle yap diye nasıl fikir verebiliriz soylermisin?
ben anlamadım hiçbirseyi

somut bişey olmasa durduk yerde buraya böyle bi konu açmazdım herhalde.demekki var ama burda bahsedemeyeceğm şeyler belki.bunu anlayışla karşıla lütfen.olabilir,o dediğin sendroma girmişimdir belkide.hatta annem de girdi bu sendroma

gelin görümce nedne dost olmasınki aynı yaşalrdayız biz,ikimizde aynı mesleği yapıyoruz daha önemlisi aralarındaki ilişkinin çok sıcak olduğunu gördüğüm insanlar da var

Yaz o zaman arkadaşım ne yanlışı varsa..Anlat dedikçe anlatmıyorsun..Ne yapıyor yanii?

Burda bahsedemeyeceğin şeyler varsa, buraya konu açman abes olmuş kusurabakma..

Gelin görümce dost olamaz demedim, illa dost olacaksınız diye birşey yok dedim..

Bak canım : sen gelinle yakınlık kurmak istiyorsun anladığım kadarı ile ama o yanaşmıyor, resmiyet istiyor demek ki, bence de çok iyi düşünüyor..

Baştan resmi olan gelin_görümce_elti_kayıncalide olayları, diğerlerine göre herzaman daha iyi ilerler..Bunlar hep tecrübe..

Arada resmiyet olması her zaman iyidir..

Her neyse...Yanlış anlamaya müsait bir yapın var bu yüzden bana müsade...:1closedeyes:

Arandaki Mesafeyi hiç bozma Hep resmi davran...

Benim Abimde Eşiyle 2 Yıl falan flört etti..
Sanki sevmediğim bütün huyların hepsi yengemde Barınmıştı..

Elimde değil belki Abime yakıştıramadığım için Her Hareketi Batıyordu..
Gerçi ben çok uğraştım,Allah var Yukarda...
Ama O pes etmedi...Bende saygı duymasını öğrendim..
Bizim Aileden hiç kimse yengemi sevmedi....Oda Özel bir çaba sarfetmedi zaten..

Abimin Eşini Hala Sevmem,Ama Saygı duyuyorum

Sende kardeşinin fikrine saygı duymalısın canım..
Evlenip o yuva kurucak..

saol cnm beni anlamışsın,

aynı şeyleri yaşadığın için,

ben de aynı durumdayım ve şuan canımı sıkıyor inan,ama saygı duymaktan başka çare yok dediğin gibi,kardeşime bişey dediğimiz zaman tepkisiyle karşılaşıyoruz zaten

Back