• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Karaca Tam Karın Germe ve Meme Dikleştirme

Mominsearch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
25
11
3
47
Merhabalar,
Ben 16 Şubat’ta Tam karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olacağım. Doktorum Mustafa Karaca. Kendisiyle daha önce mini karın germe ve burun estetiği yaptıran bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. İletişim kurması çok kolay bir doktor ve olayın başından sonuna kadar hep takipte. Şimdilik bu kadar eğer bu ameliyat ve doktorla ilgişi yorum yapmak isterseniz düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi beklerim. Herkese sağlıklı mutlu ve güzel günler

Bugün ameliyatımın 5. Günü ve şimdilik her şey yolunda gidiyor. Ameliyatım tam karın ve meme dikleştirme + lipo şeklinde oldu ve 8 saat süren bir ameliyattı. Akşamüstü ameliyattan çıktığım için o günü ve geceyi uyukluyarak geçirdim. Yalnız 6 saat içinde ayağa kaldırdılar çok başım döndüğü için bir kaç saat sonra tekrar kalkıp odanın içinde de olsa yürüdüm.(Ayağa kalkarken sürekli yukarı bakarsanız baş dönmeniz daha az oluyor bu arada) Sondam 2. Güne kadar çıkartılmadı ki bu benim için çok iyiydi geceyi uyukluyarak geçirdim. 2. Gün daha çok kendimdeydim sondam çıktı ama en zor gün 2.siydi narkozun etkisi iyice geçtiği için ve çok fazla hareketlenemediğim için ağrılar epey rahatsız edici oldu. Keşke bu işe hiç girmeseydim dediğim gün 2. Gündür. 3. Gün hastaneden çıkışım yapılana kadar biraz daha hareketlenip rahatlamaya başladım. Eve geldikten sonra da gece yastıkların desteğiyle rahat bir şekilde uyuyabildim. 4. Gün karnımda son kalan dreni aldırmak ve kontrol için Mustafa Beyin muayenehanesine gittim. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyince epey rahatladım. Drenlerden kurtulmuş olmak da büyük bir rahatlık. Bugün duş aldım ağrılarımın gitgide azalması ve hareketlerimin rahatlaması beni çok mutlu ediyor. Sonucu şu anda değerlendirmek için çok erken ama göğüslerim gayet güzel görünüyor ve karnım da gergin. Bu ameliyatı düşünenler ilk günlerin zorluğunu mutlaka göze alsınlar. En az bir ay süreyle giymek zorunda olduğunuz bir korse var mesela.( Ağ kısmı açık bu şekilde tuvalete gidiyorsunuz)Forumda daha önce okudum pek çok emziren anne bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyor. Benim fikrim emziren anneler için çok erken vücudunuza ve bebeğinize ve kendinize biraz zaman verin. Benim küçük kızım 3,5 yaşında ve sürekli yanımda olmak istiyor. Ona anlattığımda en azından anlayabiliyor biraz ama yine de çocukları oyalamak gerçekten zor. Onun dışında Doktorumu çok seviyorum gerçekten. İnsani yönü, konuyu size anlatış biçimi ve iletişim kurmadaki kolaylığı her doktorda rastlanır özellikler değil. Evet şimdilik bu kadar. Herkese güzel günler diliyorum.

Geçmiş olsun, kısa sürede iyileşirsiniz umarım.

Merak ettiğim ne kadar ücret ödediniz? Bende şuan hamilelikten çok kilo aldım, uzun bir diyet dönemi beni bekliyor doğumdan sonra ve eminim sarkmalar yaşayacağım, göğüs ve göbek bölümünde.

Ve Acı durumu nasıl şuanda? Ağrı kesici vs destek alıyor musunuz? Germe ve dikleştirme ameliyatı konularına yeni merak saldım kusura bakmayın, araştırmaya henüz başladım. :oops: Tekrardan geçmiş olsun.

Lonelymommy bence bunları düşünmeniz için gerçekten çok erken. Ben ilk doğumda 25 2. De 15 kg aldım. Kilo vermede hiç sorun yaşamadım. Her iki doğumda da bir sene içerisinde eski kiloma döndüm sonrasında da spora başladım. Sizin bebeğinize, onu emzirmeye ve kendi sağlığınıza odaklanmanız en güzeli şu aşamada.Doğumdan sonra vücudunuzun nasıl olacağını da bilemezsiniz. Gerçekten ciddi bir ameliyat serisi. Herhalde ağrı sızı konusu kişiden kişiye çok değişiyor. Ama ben ağrısız bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum epey sıkıntılıydı özellikle 2. Gün. Ağrı kesici kullanmaya gerek duymayanlar da oluyor ben ağrım olacağını hissettikçe alıyorum doktorumun izin verdiği ilacı. Fiyat konusunda kusura bakmayın ama bilgi paylaşmam doğru olmaz sanıyorum. Kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Back