360karın germe, tam karın germe

Ben normalde antalya da yaşıyorum burda da öyle uçuk fiyatlar yüzünden bi arkadaş tavsiyesiyle Ekim'de maltepe medicalpark baver acabana 360 karın germe, meme büyütme, liposuction, BBl kombine olmuştum üstelik refakatçisiz atlattım hastane sürecini ve hem hekimden, hem hastaneden, hem de ekibinden cidden çok memnun kaldım halen 2 haftada bir arayıp durum takibi yapıyorlar. Asistanı zafer beyin numarasını bırakayım bi görüşün isterseniz. 0545 474 38 09
Fiyat bilgisi verebilirmisin asagi yukari karin germe

herkese selamlar,

kilo kaybım sebebiyle karın germe ameliyatı olacağım. popo kısmı da sarkık olduğu için görüştüğüm doktor 360 karın germe yapalım ama iz arkaya kadar kemer şeklinde olur dedi.
nişantaşında ünlü bir doktora gittim ve fiyat olarak 515bin çıkardı!!!! ne yapacağım bilmiyorum, şaşırdım kaldım.
başak doktorlar da buldum. bildiğiniz biri varsa yazar mısınız??? şehir istanbul.

bulduğum doktorlar: hakan öçsel, çetin duygu, habib başkurt, mehmet köksal, emre özenalp, tahsin görgülü, onur egemen, mustafa keskin, oğuz çörtük, aylin kurt, andaç aykan, abdullah etöz.

Bende sizinle aynı süreçteyim sadece Hakan Öçsel ile görüşmeye gittim, bir doktor asistanı ile de telefonla görüşme yaptım ve direk eledim.Birde sosyal medyada Büşra Nur Özger ile görüşme yaptım konuşmalar çok olumluydu ilerleyen günlerde muayeneye gidebilirim.Siz başka hangi doktorlarla görüşme yaptınız ve verilerin fiyatlar nedir?

Bende Kocaeli de yaşıyorum nasıl geçti süreç herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Bende aynı operasyonlsrı oldum 115 bin TL kasım ayında hadi yılbaşından sonra arttı desekte o rakamlara 3 kişi ameliyat olur ben aktif hastanesinde Dr. Erkan Kural hocaya ameliyat oldum çok memnunum

Back
X