Müslüm Baba'nın durumu kritikmiş...

bugun yada yarin olmesinin bi farki varmiki ..
karisi bile ölURSE KURTULUR belki demi$
çok zayiflami$,her yeri yatak yaarlari içinde kalmi$
cigerlerinin 75% i i$levini kaybetmi$ , yani tek ba$ina nefes alamiyor ..
kendinde deil organlari tek ba$ina çali$amiyor makineye bagli , elektrikler gitse hersey bitecek yani ..
bence bitmi$tir de hersey artik ...
geriye dr un vefat etti açiklamasi kalmi$, oda geç kalmaz
bu dunya kime kalmi$ki muslum gurses e kalsin ..

doktoru acıklama yaptı su anda hayatta ama durumu kotu her an kaybedebiliriz dedi magazin programındada beyin ülumu gercekleşti dedi anlamadım noldu

Durumu ne kadar kötü olursa olsun ölmemiş biri için öldü gibi göstermek çok büyük saygısızlık. Karısı bile haberleri duyunca "öldü de bana mı söylemiyorlar" diye hastaneye koşmuş. 2 güne ölür falan gibi bilgiler var el insaf diyorum. Basın adamı öldürmeye amma meraklıymış... :19:

ölmemiş deniyor
başlığı görünce öldü sandım şok oldum yaa:50:
böyle şeyleri iyi araştırıp sunmak gerek:31:

Durumu ne kadar kötü olursa olsun ölmemiş biri için öldü gibi göstermek çok büyük saygısızlık. Karısı bile haberleri duyunca "öldü de bana mı söylemiyorlar" diye hastaneye koşmuş. 2 güne ölür falan gibi bilgiler var el insaf diyorum. Basın adamı öldürmeye amma meraklıymış... :19:

ölmemiş deniyor
başlığı görünce öldü sandım şok oldum yaa:50:
böyle şeyleri iyi araştırıp sunmak gerek:31:
haberlere inanmıycamda napıcam cnm..
sonraki yorumlara bakarsan neden sundugumu daha iyi anlarsın..

haberlere inanmıycamda napıcam cnm..
sonraki yorumlara bakarsan neden sundugumu daha iyi anlarsın..

yorumlara da baktım.
beyin ölümü gerçekleşmemiş deniyor.sonucta konunun ilk mesajını okuyorz en başta ve ona göre yorumlar şekilleniyor.

al işte birtane daha
Haber ajanslarının Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiğini duyurmasının ardında açıklama yapan Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiğini ve makineye bağlı olduğunu duyurdu. Takmaz, ''Artık bitti her şey'' dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Twitter'daki hesabından ünlü sanatçıyı yitirdiğimizi açıkladı.

Sağlık Bakanı'nın yazdığı tweetin daha sonra kaldırıldığı öğrenildi

:31:gerçekleşmiş te deniyor

istediğinz şekilde konu açmaya zaten özgürsünüz de
benim demek istediğim şuan ihtimaller var görünürde yani kesin bir durum olmadığından
öldü ya da ölmedi demek yanlış oluyor.

istediğinz şekilde konu açmaya zaten özgürsünüz de
benim demek istediğim şuan ihtimaller var görünürde yani kesin bir durum olmadığından
öldü ya da ölmedi demek yanlış oluyor.

belirsizlik görseydim zaten böyle bir konu açarmydım sence?
benm okudugum birkaç yerde aynı yazı gördüm ve üzüldüğümden açtım.
dileğim zaten ölmemiş olması..
artı sağlık bakanının tweetinde yazması da hata o halde..

belirsizlik görseydim zaten böyle bir konu açarmydım sence?
benm okudugum birkaç yerde aynı yazı gördüm ve üzüldüğümden açtım.
dileğim zaten ölmemiş olması..
artı sağlık bakanının tweetinde yazması da hata o halde..

peki siz bilirsiniz..

Şu sosyal ağlar çıktığından beri ölmemiş insanlar hayattayken öldü haberleri yayılmaya başladı.Bir çok sanatçı için aynı şeyler yapıldı.Ama ne kadarı doğru ne kadarı yanlış araştırmadan paylaşım yapmakda bir nevi buna örnektir.

Face de ilk gördüğüm an hemen kanallarını açtım ve doktorunun açıklamasını dinledim.Tamam durumu kritikmiş ama beyin ölümüde gerçekleşmemiş,yani hala hayatta! Çok kızıyorum araştırılmadan kulaktan kulağa dolaşan fısıltılarla olmayan birşeyin olmuş gibi gösterilmesine...

bence siz ilk mesajınızı durumunun kritik olduğu yönünde değiştirin:34:
çünkü insanlar okuyunca Allah rahmet eylesin yazıyor.

ölmemiş arkadaşlar.
Arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öne sürüldü. Ancak hastane yönetimi Gürses'in öldüğü iddialarını kabul etmedi.

Müslüm Gürses’in doktoru Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener ''Tedavisi yoğun bakım şartlarında devam ediyor. Durumu iyi değil, hayati riski fazla. Kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor. Beyin ölümü gerçekleşmiş değil'' açıklamasını yaptı.

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses, yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda tutuluyor.

Yaklaşık 4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hastaneden kriterlere göre beyin ölümünün gerçekleşmediği ancak durumun çok kritik olduğu açıklandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önce twitter'dan başsağlığı mesajı yayımladı, sonra sildi. Müezzinoğlu daha sonra "Hala nefes alıp veriyor. Vefat haberini düzeltmiş olalım" açıklamasında bulundu.

Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, 60 yaşındaki efsane sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Gürses için yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek ve Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan, Müslüm Gürses'in doktoru şunları söyledi:

"Ailesinin, dostlarının, tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bu sabah tansiyonu düştü, kalbi durdu. Yapılan müdahalelere rağmen malesef sabah saatlerinde kaybettik. Muhterem Hanım'ı bekledik, ona başsağlığı diledikten sonra bu açıklamayı yapıyoruz. Allah sevenlerine sabır versin ve hepimizin başı sağolsun. Sabah 08.30 gibi problemler başladı ve müdahaleler başladı. Yaklaşık bir saat önce de kaybettik."

Birkaç gün önce Müslüm Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde iddialar ortaya atılmış, ancak doktoru açıklama yaparak, makineye bağlı olarak yaşadığını belirtmişti.
Haberturk.com

Back