Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin...
hayattaki tek gerçek bu:ölüm.
1 Mart 2013 cuma sabahı hastaneden yapılan açıklamar aşağıdaki gibidir.
DOKTORU: KAYBEDEBİLİRİZ
Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumuna ilişkin, 'Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor' dedi.
neden herkes böyle konuşmuş..nie Allah rahmet eylesin mesajları var anlamadım..ama şimdi tvde çıktı ölmemişki..sadece durumu kıritik yani olumsuz biraz konuşuluyormuş o kadar..yani Allah yardımcısı olsun..
neden herkes böyle konuşmuş..nie Allah rahmet eylesin mesajları var anlamadım..ama şimdi tvde çıktı ölmemişki..sadece durumu kıritik yani olumsuz biraz konuşuluyormuş o kadar..yani Allah yardımcısı olsun..
evet kızlar Müslüm Gürses'in beyyin ölümü gerçekleşmiş.
bende şimdi okudum.mekanı cennet olsun..![]()
cnm hala makineye bağlı evet ama beyin ölümü gerçekleşmiş..
bunu zataen hop diye açıklamaz doktorlar ki
Sanatçı Müslüm Gürses 'in doktoru Prof. Dr. Deniz Şener, Gürses'in durumunun kritik olduğunu söyledi.
Hastanede basın açıklaması yapan Deniz Şener, "Müslüm Beyin tedavisi yoğun bakım şartlarında sürüyor. Durumu kritik. Şu an için beyin ölümü kriterleri gerçekleşmedi." dedi.
Allah rahmet eylesin, tüm Türkiye'nin, sevenlerinin başı sağolsun, Tövbe Allah'ım 2013 yaprak dökümü gibi oldu![]()
kaybettık dıye konu sahıbı konu acınca halıyle oyle sandık,haberlerı ızledım az once durumu kötüymüş..allah şifa versin