Müslüm Baba'nın durumu kritikmiş...

evet olmemi$ diyolar
makineye bagli ya$iyormu$
kalbi hasta, kendi ya$li , aylardir yogun bakimda ..
bugun olmasa yarina gerçekle$ecek bu aci son ..

Allah rahmet eylesin...
hayattaki tek gerçek bu:ölüm.

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun büyük bir değerdi.
Sana katılıyorum arkadaşım ancak tek bir farkla; hayatta iki gerçek var bence,biri DOĞMAK diğeri de ÖLMEK arada kalanlar inanın yalan ...

cnm hala makineye bağlı evet ama beyin ölümü gerçekleşmiş..
bunu zataen hop diye açıklamaz doktorlar ki

4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses’ten kötü haber geldi. Gürses’in tedavi gördüğü hastane sanatçının öldüğü haberini doğrulamasa da ‘kaybedebiliriz’ dedi, menajeri Nevzat Takmaz ise ”Artık bitti her şey” ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Twitter’daki hesabında ünlü sanatçıyı yitirdiğimizi açıkladı. Bir süre sonra da o tweeti sildi. Bu arada Muhterem Nur da kötü haberi alınca yakınlarının kolları arasında gözü yaşlı hastaneye koştu.

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından 4 aydır yoğun bakımda tutulan sanatçı Müslüm Gürses’ten acı haber geldi.
Ünlü sanatçının menajeri Nevzat Takmaz, hurriyet.com.tr’nin sorusu üzerine ”Doktoru artık yapacak bi şey kalmadığını söylüyordu. Bir iki gün ancak yaşayacağını söylüyordu. Beyin fonksiyonlarının tamamen bittiği söylenmişti. Suni akciğere bağlı olarak yaşıyor. Müslüm Gürses’in bağlı olduğu suni solunum cihazının fişi çekilince her şey bitti demek olacak” dedi.
”O halde artık size başınız sağolsun diyebilir miyiz?” sorusuna Nevzat Takmaz, ”Evet artık diyebilirsiniz. Bitti her şey” yanıtını verdi.
DOKTORU: “KAYBEDEBİLİRİZ”
Gürses’in doktorlarından Deniz Şener ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Müslüm Bey ile ilgili olarak durumunda farklı bir durum yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. Uzun süren yoğun bakım sürecini yaşadık, yaşıyoruz.
Yoğun bakımda makine desteği ile yaşamını sürdürüyor. Kaybedebiliriz.
“Ancak beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Durumunun son haftalarda iyiye gitmediğini görüyoruz. Kaybedebiliriz, bu bir risk. Akciğer sorunumuz çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz, özel bir makine bu. Kolunu bacağını oynatıyor.
“Bilinci yerinde değil. Solunum desteğini sürdürüyoruz. Beyin ölümü için kriterler vardır. Bu kriterler içinde beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Bulgular nedeniyle böyle bir algılanma yapılmış olabilir. Genel durumu kötü çünkü. Böbrek, karaciğer, yetersizliği, enfeksiyonlar yaşadık. Vücut direnci nedeniyle bir problemi çözdük, başka sorun çıktı.
“Tıbbi olarak yapılması gereken her şey sonuna kadar yapıldı. Maalesef arzu ettiğimiz iyileşmeyi sağlayamadık.”
HASTANE: MAKİNEYE BAĞLI YAŞIYOR
Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses’in durumunun iyi olmadığını belirterek “kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor” dedi.

Son düzenleme:
Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, 60 yaşındaki efsane sanatçı Müslüm Gürses'ten kötü haber geldi.

Ünlü sanatçının doktoru bir açıklama yaparak: "Müslüm Bey'in durumunda son günlerde olan durumundan farklı bir şey yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. Halen yoğun bakımda ve makinaların desteğiyle hayatını sürdürmekte. Kaybedebiliriz, fakat şu anda beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Akciğer sorunu tam olarak çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz. Kolunu bacağını oynatıyor ancak bilinci yerinde değil. Tedavisi yoğun bakım şartlarında sürüyor. Şu an hayatta. Beyin ölümünün gerçekleşmesi için bazı kriterler vardır. Bu kriterler ölçüsünde beyin ölümü gerçekleşmiş değil" dedi.

Haberturk.com

Ölüm hepimize ama insan dayanamiyor,bende sabah esimle arabada giderken bi sarkisoni dinledim ve durumuna cök üzüldum. Allah rahmet eylesin

Beyin ölümü gerçekleşmemiş henüz ama çok fazla dayanabileceğini zannetmiyorum yine de Allahtan ümit kesilmez.
4 ay yogun bakımda olmak ve makınaya baglı yasamak çok zor olsa gerek.İyi yaşatabildiler yine bu kadar zaman.

neden herkes böyle konuşmuş..nie Allah rahmet eylesin mesajları var anlamadım..ama şimdi tvde çıktı ölmemişki..sadece durumu kıritik yani olumsuz biraz konuşuluyormuş o kadar..yani Allah yardımcısı olsun..

Gazetede açıklama yapılmıştı flash haber olarak menajeride sanırım acıklamada bulundu.Sonra duzeltıldı acıklama o bakımdan sanırım herkes bassaglıgı mesajları atıyor hala.

kaybettık dıye konu sahıbı konu acınca halıyle oyle sandık,haberlerı ızledım az once durumu kötüymüş..allah şifa versin

cnm hala makineye bağlı evet ama beyin ölümü gerçekleşmiş..
bunu zataen hop diye açıklamaz doktorlar ki

Paylaştığımı tekrar paylaştım. Doktorlar niye hoop diye açıklamasın ki? Adam ölmüşse ölmüştür, niye saklasınlar?

sanırım beyin ölümü gerçekleşmiş makineye bağlı, yalnızca hayati fonksiyonları devam ediyor.. eğer ailesi fişi çekin derse bitecek!
üzüldüm hakikaten, sevdiğim bi insandı..

Allah rahmet eylesin, tüm Türkiye'nin, sevenlerinin başı sağolsun, Tövbe Allah'ım 2013 yaprak dökümü gibi oldu

Bu yüzden 13 rakamının uğursuzluğuna daha fazla inanan insanlar var. Konusu açılmamış bunun ama eğer böyle birşeyden bahsedilecekse diye söylüyorum:

13 rakamını uğursuz sayan aslında hristiyanlardır. Çünkü Efendimizin doğum tarihinin rakamları toplamı (5+7+1), ve de İstanbul Fethinin rakamları toplamı(1+4+5+3) 13 eder. 13ün uğursuzluğuna inanan aslında onlardır.

Habertürk te okudum şimdi doktoru açıklama yapmış; "beyin ölümü gerçekleşmiş değil, makinelere bağlı yaşıyor her an kaybedebiliriz"...

Yani daha fişi çekilmemiş ve ölmüş değil...

kaybettık dıye konu sahıbı konu acınca halıyle oyle sandık,haberlerı ızledım az once durumu kötüymüş..allah şifa versin

4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses’ten kötü haber geldi. Gürses’in tedavi gördüğü hastane sanatçının öldüğü haberini doğrulamasa da ‘kaybedebiliriz’ dedi, menajeri Nevzat Takmaz ise ”Artık bitti her şey” ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Twitter’daki hesabında ünlü sanatçıyı yitirdiğimizi açıkladı. Bir süre sonra da o tweeti sildi. Bu arada Muhterem Nur da kötü haberi alınca yakınlarının kolları arasında gözü yaşlı hastaneye koştu.

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından 4 aydır yoğun bakımda tutulan sanatçı Müslüm Gürses’ten acı haber geldi.
Ünlü sanatçının menajeri Nevzat Takmaz, hurriyet.com.tr’nin sorusu üzerine ”Doktoru artık yapacak bi şey kalmadığını söylüyordu. Bir iki gün ancak yaşayacağını söylüyordu. Beyin fonksiyonlarının tamamen bittiği söylenmişti. Suni akciğere bağlı olarak yaşıyor. Müslüm Gürses’in bağlı olduğu suni solunum cihazının fişi çekilince her şey bitti demek olacak” dedi.
”O halde artık size başınız sağolsun diyebilir miyiz?” sorusuna Nevzat Takmaz, ”Evet artık diyebilirsiniz. Bitti her şey” yanıtını verdi.
DOKTORU: “KAYBEDEBİLİRİZ”
Gürses’in doktorlarından Deniz Şener ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Müslüm Bey ile ilgili olarak durumunda farklı bir durum yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. Uzun süren yoğun bakım sürecini yaşadık, yaşıyoruz.
Yoğun bakımda makine desteği ile yaşamını sürdürüyor. Kaybedebiliriz.
“Ancak beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Durumunun son haftalarda iyiye gitmediğini görüyoruz. Kaybedebiliriz, bu bir risk. Akciğer sorunumuz çözülemedi. Akciğer makinesi ile solunum desteği yapıyoruz, özel bir makine bu. Kolunu bacağını oynatıyor.
“Bilinci yerinde değil. Solunum desteğini sürdürüyoruz. Beyin ölümü için kriterler vardır. Bu kriterler içinde beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Bulgular nedeniyle böyle bir algılanma yapılmış olabilir. Genel durumu kötü çünkü. Böbrek, karaciğer, yetersizliği, enfeksiyonlar yaşadık. Vücut direnci nedeniyle bir problemi çözdük, başka sorun çıktı.
“Tıbbi olarak yapılması gereken her şey sonuna kadar yapıldı. Maalesef arzu ettiğimiz iyileşmeyi sağlayamadık.”
HASTANE: MAKİNEYE BAĞLI YAŞIYOR
Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses’in durumunun iyi olmadığını belirterek “kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor” dedi.

bende bunu okudum.neye inanalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…