kizlar kendinizi kaptirmayin boyle..mumkun mu yaa bitkisel ilac yada baska birseyle 40 gunde 20 kilo.yapmayin yaa moralinizi bozmus gibi olmayayim ama..tamam benim de vermem gereken ne kilolarim var ama ben boyle mucize gibi gosterilen seylere inanmiyorum malesef.uzgunum yani moralinizi bozduysam
merhaba gül seha. haklısın böyle ilaçla bitkiyle falan verilmez kilolar. bunu biz de biliyoruz. zaten 40 günde 20 kilo veren kişi de 115 kg.den düşmüş o kiloya. yani bizler bu şekilde versek versek en fazla 10 kg veririz. bu da öyle homini gırtlak yiyerek ve oturduğumuz yerden hiç hareket etmeden sırf macun yedik diye değil.
şahsım adına konuşayım; 3 haftadır öğünlerime yediğim şeylere dikkat ediyorum. canım bir şey yemek istediğinde durup iki kere düşünüyorum. yanında da bu macunu kullanıyorum. çünkü tamamen bitkisel bir şey. ayrıca kimse bize herhangi bir vaatte de bulunmadı. biz kendimiz arayıp bulduk macunu da bunu yapan adamı da vs... topiği baştan itibaren okuduysan görmüşsündür zaten.
bunun dışında şimdiye kadar sadece bir kere ciddi bir şekilde diyet yaptım. ve hiçbir destek ürün kullanmadan 8 kg verdim iki ay gibi bir zamanda. tamamen sağlıklı ve düzenli beslenerek. ancak düzensiz hayata geçtiğimde eski kilolarımı geri aldım. şimdi de bunu yiyeyim bu beni zayıflatacak düşüncesini taşımıyorum. normal olarak diyette olmayan bir insan neleri yiyorsa ben de onları yiyiyorum. ancak tokluk hissi taşıdığım için porsiyonları küçültüyorum.
diğer topiklere baktıysan bilirsin lidası, fx15 i bilmemnesi... ben yıllardır baş ağrısı çeken ve bu nedenle de ameliyat geçirmiş biri olmama rağmen hep kafamı duvarlara vurmayı düşünmüşümdür ama ağrı kesici içmek aklıma gelmemiştir. gerekli olduğunda dahi dr vermeden hiçbir ilacı kullanmadım ben. kullanmam da. ilaç en son çaredir ve hastalık olmadan ilaç kullanılmaz bana göre. kilolarım da hastalık boyutunda olmadığına göre ve dr da herhangi bir ilaç vermediğine göre kendimce haplar alıp kullanmak da yersiz.
burada gaza gelip de aldığım bir spirulina var. onu da birkaç gün kullanıp bıraktım. herhangi bir yan etki görmedim ama mantığım almıyor ki. şimdi sen peki bu macunu niye kullanıyorsun diyeceksin. çünkü bu macunu ağzıma attığımda içindeki bitkilerin tadını tek tek alabiliyorum. bu bitkilerin ne etkisi olduğunu biliyorum. ama ben lidanın, fx15in, spirulinanın içinde ne olduğunu ne görüntüsünden ne de tadından anlayamıyorum. ben nerden bileyim içinde ne olduğunu. sonuçta bir farmakolog ya da kimyager değilim. bilmediğim şeyi de bedava verseler kullanmam.
bunlar benim şahsi görüşlerim ve hep paylaşmak istiyordum. buradan bi heyecana kapılıp da bu ürün de dahil bir takım ürünleri almaya kalkanlara, yan etkilerini yaşadıkları halde kullanmaya devam edenlere. senin mesajın bir vesile oldu. sağolasın.
arkadaşlar ben yatalak olmaktan hatta ölümden döndüm. sağlığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. aslına bakarsanız görüntümün benim için hiçbir önemi yok. ben kilo vermeyi daha sağlıklı olmak adına istiyorum. ve sağlığımı tehdit etmesi muhtemel hiçbir şeyi de kullanmıyorum.
çok uzun yazdım kusuruma bakmayın. hadi kalın sağlıcakla.