• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muş Macunu İşe Yarıyor mu?

sağol taydın peki cdye baktınmı ne var içinde

canım şu anda cd yi seyredicek kadar müsait değilim. ofisteyim. 50 dk lık cd.
bitkilerle şifa falan gibi bişey anladığım kadarıyla. artık akşam ya da yarın seyrederim. sizlere de anlatırım.

ya şu sirkeli iksiri cam şişeye yapmak şartmı 2 gündür sokağa çıkıyorum unutuyorum bir cam şişe almayı plastik şişeye yapsam olmazmı acaba yani elma sirkesi hep cam şişeye konurya plastik zararlı mı olur acaba

benim bildiğim kadarıyla bu macun hiç işe yaramıyormuş. umarım sizlerde yarar. gelişmelerden haberdar olmak isteriz. sengözlerimebaksanab

benim bildiğim kadarıyla bu macun hiç işe yaramıyormuş. umarım sizlerde yarar. gelişmelerden haberdar olmak isteriz. sengözlerimebaksanab

hoppalaaaaaaaa:1shok: bu şimdi mi sölenirr:mymeka: niye neden niçinnnnnn biri bana anlatsınnnjeyyar

nerden bildiğini biz de öğrenebilir miyiz acaba? sağlam kaynaklıysa eğer boşu boşuna hem sipariş vermeyenler almaz, hem de biz içmeye devam etmeyiz.:1shok:

sen cıddımısın yoksa şakamı yapıyosun bilginkız?

yanı nerden bılıoısun işe yaramadıgını kımden ogrendım?

cvplarsan sevınırız

pufidikcim çok çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun tekrar. Sana katılıyorum, her şey suya bağlı, diyetisyene gittim geçen hafta ben normalde hiç su içmem susamam da. bana dediği tek şey günlük 15 bardak su iç bir ayda 4 kilo garanti, şümdi elimde pet şişelele geziyorum, en doğal zayıflama yöntemi buymuş,

yoookk hepsını okudum :) ve ancak ondan sonra uye oldum :D ama ogrenmek ıstedıgım su sımdı taydın ablacım bu adam obezıteye hıtab edıyormus sanırım ve bu macunun fıyatı nedır :S malum bn ogrencıyım :) bide alanların ılk ızlenımlerını merak ettım :)

canım bu adam sadece obeziteye değil her tür hastalığıa hitap ediyomuş aslında. reklam gibi oldu ama değil. bunu bize yolladığı cd yi seyredince farkettim. adamın dükkanında bitki vs. anlamında yok yok. bir aylık kür 50 lira.
ilk izlenimlerimi de aktarıyım hemen. dört gözle gelmesini beklediğim paket dün öğlene doğru geldi. hemen alıp mutfağa koştum. önce koliyi açtım heyecanla. anaaa içinde bi paket ama paketin içinde ne var belli değil. üstte bi poşet, onun altında kağıt, onun altında gazete, onun altında şu havalı naylonlar oluyo ya onlardan. aç aç nihayet ulaşabildim kavanozlara. cam olduğu için adam bi sarıp sarmalamış ki sorma.
neyse işin gırgırı bi yana. tadına baktım fena değil. hatta yedikçe alışıyorum tadına. bir tatlı kaşığı macunun ardından 3 bardak su içiyorsun. suyu çok tüketmeme rağmen bu macun bana artı su içme imkanı verdi.özellikle hiç su içmeyenler için çok güzel bi su içme bahanesi :) ayrıca tokluk hissi veriyor. dün ve bugün sırf vücut direçsiz kalmasın, yemeden olmaz diye yedim ben yemeklerimi, aç olduğumdan değil.
ayrıca bir de bölgesel zayıflama kremi var malum. onu da akşam yatarken sürdüm. sadece bir kere uyguladığım için onunla ilgili yorum yapmak için erken henüz.
başka da ne anlatayım sana. sor söliyim aklıma bişey gelmedi şimdi bunlardan başka.

taydın macundan ötürü hiç mıden bulanmadı, basın dönmedı demi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm Kimse Yokmu.3 Km Yol Yürüyüp Geldim Ve Sirilsiklam Teriçinde Kaldim lülülülülülü
SİZCE 250GR VERMİŞMİYİMDİR?:uhm:

taydin arkadaşım sen daha ayrıntılı bilgi verdiğin için sana sormak istedim. bu macunlar 1 ay yetecek mi? ayrıca kremi sürüp mekik çekicem demişsin. kremi sürdükten sonra bir aktivite mi yapmak gerekiyor yoksa sen kendiliğinden mi yapıyorsun( mesela mekik yerine yürüyüş yapılmak istense olur mu?
sence gerçekten tok tutuyor mu yoksa psi,kolojik mi? bunun ayrımını yapabilir misin sence şöle söyliyim bütün okuduklarımı birleştirdiğimde lida kullanmamaya ayrıca emzirdiğim için bunu kullanabileceğime karar verdim ama siz kullananlar ne kadar çok bilgi verirseniz biz de o kadar bilgilenmiş oluruz ve kararımızı daha çabuk veririz. şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

sevgili rubicim;
1- 3 kavanoz macun var. tahminimce yetecek gibi. birer tatlı kaşığı her öğünde. idare eder bence.
2- kremin kavanozunun üzerinde yazıyor zaten mekik çekmek. yani ben öle kendimce aktivite geliştirmiyorum:) adam demiş diye yapıyorum. 10 taneyle başlayın her gece 5 arttırarak 50 ye kadar çıkın diye yazıyor kremin kavanozundaaaa.
3- ben öyle öğün arasında abur cubur yiyen biri değilim ama psikolojik gibi de gelmiyor bu. midem dolu yav:) bugün öğle yemeğimi 4 te yedim. daha doğrusu yemeye çalıştım ama bitiremedim. akşam da bişey yemem ben artık zaten bu saatten sonra da birşey yemem ben. meyveden başka tabii kii.
4- başka sorun varsa onları da cevaplarım canımcım. ama sakin ol tamam mı. tartışmak için değil dayanışma için burdayız biz. haydi kal sağlıcakla.

geldim,gördüm,okudum,yazdım ve gidiyorum.senağlama senağlama senağlama

osmanlı iksirine başlıyorum bünyeme ve kilolarıma hayırlı olsunlülülülülülü lülülülülülü
suel ben osmanlı iksirinin yapılışını kaybetmişim bulamadımda bana yardımcı olurmusun
macun siparişi vereceğim(maaş alıncafisfisfis )ek olarak onuda içmek istiyorum

suel ben osmanlı iksirinin yapılışını kaybetmişim bulamadımda bana yardımcı olurmusun
macun siparişi vereceğim(maaş alıncafisfisfis )ek olarak onuda içmek istiyorum

canım iksirin tarifi burdaaa Link Silinmiştir.

:emir_bebek: nerdesin taydin neler yapıyorsum macun ve iksirle

burdayım canım nerde olucam. p.tesi akşam yoktum. iki gündür de işim epey yoğun yarım saat oldu eve geleli.
macunla aram gayet iyi. iksire gelince onu artık sadece akşamları içiyorum. neden dersen macunun etkisini nasıl göreceğimi merak ediyorum. o yüzden azalttım iksiri.
canlarım yorumlarımız muş macununu kullananlar topiğinde. oradan okur buradan sorarsınız detayları ok?

bende avakado yaprağı,biberiye,funda,mısır püskülü çayı ve iksirini uygulamaya başladım.yoksa macunu mu alayım:uhm:

bende avakado yaprağı,biberiye,funda,mısır püskülü çayı ve iksirini uygulamaya başladım.yoksa macunu mu alayım:uhm:

valla canım ben ne bileyim sen bilecen, kararını sen verecen. madem başka şeyler kullanıyosun istersen bekle bizim sonuçları. o zamana kadar kullandığın şeylerin faydasını göremessen alırsın macunu da denersin. dediğim gibi kararı sen verecen. al ya da alma demek haddim değil.

kizlar kendinizi kaptirmayin boyle..mumkun mu yaa bitkisel ilac yada baska birseyle 40 gunde 20 kilo.yapmayin yaa moralinizi bozmus gibi olmayayim ama..tamam benim de vermem gereken ne kilolarim var ama ben boyle mucize gibi gosterilen seylere inanmiyorum malesef.uzgunum yani moralinizi bozduysam

Back
X