Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dİş telim dün takıldı yaşım 27 di yıllardır istediğim süreç başladı.Şimdilik üst dişlerime takıldı 1ay sonra gel dedi .Alt dişlerime sonra takılacakmış.İyi de oldu ikisini birden kaldıramazdım Sizce 1 ayda nasıl bir değişim olur Tedavim 1,5 yıl sürücekmiş
evt çok samimi biri ,, zaten bu kulüb sayesinde kendisini buldum .Canım senin dişlerinin öncesi ve sonrası halleri var mı görmek isterim peki sana ne kadar süre demişti sürenin uzaması oldu mu bundna korkuyorum malum yaş 27 evlilik vs. olurda görüntü malum korkuyorum
peki cnm tşk ederim,, yapma 3 ayda bile belirli bir değişme olmaz diosun yani ben şu 1 ayda acaba az çok biraz olur mu diodum :18: benim sol tarafta köpek dişim üste yanından bir diş çektirdim sol kısımda hafif problemim var sağ diş sırası gayet iyi
Dİş telim dün takıldı yaşım 27 di yıllardır istediğim süreç başladı.Şimdilik üst dişlerime takıldı 1ay sonra gel dedi .Alt dişlerime sonra takılacakmış.İyi de oldu ikisini birden kaldıramazdım Sizce 1 ayda nasıl bir değişim olur Tedavim 1,5 yıl sürücekmiş