Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar
Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar
Sen de ne provakatörsün kakao.Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar
Hımmm ben Sadece Bir soru sordum .ve Evet beyinsiz hatun Ensar olayı patlak verdiğinde sayfalar dolmuştu .sapik,sapiktir ahlaksızlık ahlaksizliktir, Yok Ensest mis , Yok tacizmis Yok tecavüz Muş,sapik,sapiktir ,hem sanamı soracağım siyasete yazıp yazmayacagimi senin gibi burnu büyükleri çok gördük burda o burunları boktan çıkmıyor.sinirlerimi ziplatma burda Sadece bir soru sordum.bana bilgiçlik taslama yaz konuyla yorumunu de git..o Ensar olayı nindaki yorumlar o sapik adamamiydi sanıyorsun cevap yazma uğraşamam seninle CahilŞimdi bu insana cevap verdiğim için ban yiyeceğim ama böyle az düşünen boş konusan insanlar siyasete yazmasın
Ensar Vakfı olayıyla ve o tip olaylarla bunun ne ilgisi var arkadaş orada bildiğin taciz tecavüz var burada iki sapigin isteği ile olan bir olay bir ensest vakasi var bunu bile idrak edemeyen biri gelmiş burada çene yapıyor
Nasıl bir beyin ki bunu din adamı yapsa saldırırsınız diyebiliyor ki bi zahmet din adamları da aldığı eğitime uygun yasasin dimi bu olaydan bile nemalanmaya çalışıyor nasıl bir düşünce yoksunluğu bu
Ben bu üyeyi siyasetten biliyorum cidden siyasetin seda sayanı nihat doğanı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?