• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat Başoğlu’nun abisi Tahir Başoğlu konuştu

Şişşttt hanımlar,
birbirinizi kışkırtmayın lütfen, iddialar doğruysa kimse böyle birşeyi tasvip etmez, konuya dini de karıştırmayın, din adamlarını da, zira uygunsuz hele de ensest, bir ünlü de yapsa kabul edilemez, din adamı da yapsa kabul edilemez, sıradan vatandaş da yapsa kabul edilemez, keza aldatma da öyle.

Böyle çirkin birşey yaşanınca geçmişte yaşanan çirkin hadiseler aklanmıyor.
Doğru sözler ama yazını beğenen iki kişiyi geçmez.hadi ben 3. Olayım

Ne olacakti kakao, bunun vatana millete siyasete katkısı ne? O dedigin insanların vakıfların kurum kimligi ve o kurumların bir sürü insana etkisi var. Sabah şekeri murat başoğlu yeğeniyle ensest yaşayarak kime etki etti? Kendi amel defterlerine günah yazdılar sadece bunun toplumsal bir sonucu mu oldu.? Magazinsel bir olaya yorum yapilsa ne yapılmasa ne? Ayni şeyler değil kakao boşuna tahrik etmeye çalışma kimseyi. Bu adam böyle seyler yapsa kendine yapar. Din adami ve vakıf başkanı yaparsa topluma etki eder. Imam cemaat olayi malum.
Tahrik yok sadece bir soru sapik sapiktir ister başkan olsun,ister sunucu farketmez

Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar:KK58::KK70:
Sacmalara basladin yine....
Bu dunyanin her yerinde trajedidir
Neyin pesindesin sen

Doğru sözler ama yazını beğenen iki kişiyi geçmez.hadi ben 3. Olayım
Lütfen Kakao, biraz hukukumuz varsa hatırım için topikte tartışmaya mahal verme.

Dediğim gibi benim için ünlü, ünsüz, din adamı, sıradan vatandaş, komşum, akrabam fark etmiyor, ensest kadar çirkin bişey olamaz, keza el kadar çocuklara tecavüz cinsel istismar da, kötüye kötü derim, kötünün haklı gerekçesi yoktur.
Herkes için amca baba yarısıdır, düşünmesi bile çirkin :(

Şimdi bu insana cevap verdiğim için ban yiyeceğim ama böyle az düşünen boş konusan insanlar siyasete yazmasın

Ensar Vakfı olayıyla ve o tip olaylarla bunun ne ilgisi var arkadaş orada bildiğin taciz tecavüz var burada iki sapigin isteği ile olan bir olay bir ensest vakasi var bunu bile idrak edemeyen biri gelmiş burada çene yapıyor

Nasıl bir beyin ki bunu din adamı yapsa saldırırsınız diyebiliyor ki bi zahmet din adamları da aldığı eğitime uygun yasasin dimi bu olaydan bile nemalanmaya çalışıyor nasıl bir düşünce yoksunluğu bu

Ben bu üyeyi siyasetten biliyorum cidden siyasetin seda sayanı nihat doğanı gibi
Anlayamiyor...kapasiteyi doldurmuş

Lütfen Kakao, biraz hukukumuz varsa hatırım için topikte tartışmaya mahal verme.

Dediğim gibi benim için ünlü, ünsüz, din adamı, sıradan vatandaş, komşum, akrabam fark etmiyor, ensest kadar çirkin bişey olamaz, keza el kadar çocuklara tecavüz cinsel istismar da, kötüye kötü derim, kötünün haklı gerekçesi yoktur.
Herkes için amca baba yarısıdır, düşünmesi bile çirkin :KK43:
Sadece Bir soru idi ve senin yazın gibi idi beklentim mune tartışma Yok hakarete cevap var Sadece ..ve avlarını bekleyen akbabalar gibi hemen hakaret aynilar hiç degismemisler.cikiyorum forumdan hayırlı hafta sonları.kolay gelsin

Hımmm ben Sadece Bir soru sordum .ve Evet beyinsiz hatun Ensar olayı patlak verdiğinde sayfalar dolmuştu .sapik,sapiktir ahlaksızlık ahlaksizliktir, Yok Ensest mis , Yok tacizmis Yok tecavüz Muş,sapik,sapiktir ,hem sanamı soracağım siyasete yazıp yazmayacagimi senin gibi burnu büyükleri çok gördük burda o burunları boktan çıkmıyor.sinirlerimi ziplatma burda Sadece bir soru sordum.bana bilgiçlik taslama yaz konuyla yorumunu de git..o Ensar olayı nindaki yorumlar o sapik adamamiydi sanıyorsun cevap yazma uğraşamam seninle Cahil

Senii tebrik ediyorum...
Böyle bir mukayese örneği gösterdiğin için hayran kaldım sana !!!!
Vayyy bee ne cevval hatunlarimiz var böyle gözlerim doldu , olayları idrak yeteneğine hayrann kaldım !!!

Sadece Bir soru idi ve senin yazın gibi idi beklentim mune tartışma Yok hakarete cevap var Sadece ..ve avlarını bekleyen akbabalar gibi hemen hakaret aynilar hiç degismemisler.cikiyorum forumdan hayırlı hafta sonları.kolay gelsin
İyi de Kakao objektif eleştirimi yapayım hemen, laf attığın üyeler tatilde olabilir, siyaset bölümüne girmiyor olabilir direkt kişi hedef alarak yazmak yerine kişisel görüşümüzü yazıp çıkmak daha mantıklı değil mi?
Mesela ben bu topiği görmemiştim sen yazana kadar, epeydir de siyaset bölümüne girmiyorum, şimdi biri laf atsa sana laf atıyorlar diyen birileri çıkana kadar da görmem, kaldı ki konuya yorum yapmamak tasvip anlamı da taşımıyor.

Benim için en kibar tabiriyle çirkin bir durum bu yaşananlar, hislerimi dile getirirken bile midem bir tuhaf oluyor, gerisini sen düşün, yani aa falanca konuya fişmanca üyeler yorum yapmadı, öyleyse onaylıyorlar diyemeyiz, sen veya karşıt görüşlü bulduğun kim varsa birbirinizi yazmadığı konuyu onaylıyor gibi bir düşünceye kapılıyorsanız yanılıyorsunuz, gerek yok böyle şeylere.

Ensest rezilliklerini bir de üstüne sergiledikleri için, toplumu şoka uğrattıkları için, her ikisi de hapis cezasına çarptırılmalı...
O teknedeki halleri pozları falan kamerlara görüntü verme çabasıydı.
Bitmişler resmen, çukurlar!

Hem ensest hem pedofili, ulan ne mide yahu, nasıl bi ahlak, oğlum hiç mi utanmadınız yahu kızın sayılır be abinin kızı. Ne günlere kaldık yarabbi

bu konu evet iğrenç ama diğer yandan toplumdaki erkek kesiminin de iki yüzlülüğünü de gösteren bir konu
ensestte dünya sıralamasındayız o ayrı ama o kadar çok akrabasının tacizine mağdur kalan kadın var ki
çocukluk yaşlarında ya da daha sonrasında

Ulan huysuzla bu ikisini az mı izlemiştim neydi o yarışmanın adı ünlüler ünlülerin taklidini yapıyordu. Dünyanın çivisi çıkmış hande bermek de daha önce defalarca aldatılmasına rağmen hala boşanmadığına göre vardır değişik hesapları allahım bizi kötü olmaktan da kötülerden de uzak eyle havsalam almıyor bu olayı

Geçen bir haber vardı.
Abisi de zamanında çalıştığı kurumda bir genç kızı taciz etmiş.Süren davası varmış.
Hatta bu olayda o yüzden sessiz kalmış.
Aile boyu sapıklar yani
Haberi bulursam ekleyeyim.

Murat Başoğlu'nun Ağabeyinin, Taciz Skandalına Karıştığı Ortaya Çıktı
Yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu'nun ağabeyi hakkındaki skandal ortaya çıktı. Başoğlu'nun öğretmenlik yapan ağabeyi, liseli bir kız öğrencisini taciz etmiş.

Sunucu Murat Başoğlu'nun, Bodrum'da bir teknede öpüştüğü kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu haberlerinin ardından her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Ünlü sunucunun ağabeyi Tahir Mahir Başoğlu'nun, geçmişte bir taciz skandalına karıştığı ileri sürüldü.

TACİZ ORTAYA ÇIKMASIN DİYE SESSİZ KALIYORMUŞ

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı arasında yaşandığı konuşulan yasak ilişki gündemdeki yerini koruyor. Ortaya atılan yeni iddia ise skandala başka bir boyut kazandırdı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; tüm bu yaşananlar sonrası sessiz kalan ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun, geçmişte bir taciz olayına adının karıştığı ve bunun ortaya çıkmasını istemediği için sessiz kaldığı iddia edildi.

KIZ ÖĞRENCİSİNE TACİZ ETMİŞ

Geçtiğimiz günlerde "Ben de olayları basından takip ediyorum" diyen ağabey Başoğlu'nun, Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu olduğu dönemde bir kız öğrencisine tacizde bulunduğu ve davanın halen devam ettiği öne sürüldü.

İDDİALAR ÜZERİNE SESSİZ KALDI

Konuyla ilgili cevap hakkını kullanması için aranan Tahir Başoğlu, iddiaları yalanlamak yerine sessiz kalmayı tercih etti.

murat-basoglu-nun-agabeyinin-taciz-skandalina-9970452_2932_m.jpg

murat-basoglu-nun-agabeyinin-taciz-skandalina-9970452_4169_m.jpg

murat-basoglu-nun-agabeyinin-taciz-skandalina-9970452_5666_m.jpg

https://www.google.com.tr/amp/s/m.h...n-agabeyinin-taciz-skandalina-9970452-haberi/

Bizim Modern hatunlarımız bu konuya da bir açıklama bulur kendilerince aklarlar adamı...

Bu adam bana her zaman itici gelmiştir gözlerinde hayır yok derdim hep, şerefsizin tekiymiş işte.

Yahu istediğinle yat kalk orası karısını ilgilendirir en fazla boşanırlar ama öz be öz yeğenin bu, resmen mide bulandırıcı...

Bir ara da hakan uralla kızı melisanın asansörde öpüşme fotoğrafları yayınlanmıştı o zaman da tuhaf olmuştum.

Normal ne olacak ki kızı öper tabi diyenler de olmuştu, bakalım buna ne yorumlar gelecek...

Kızlar ben liseyi murat basolunun abisinin okuduğu okulda okudum....beden öğretmenimizin....aklımda kızkara düşkünlüğü vardı. ...biraz sapikimsiydi...gazetede haber çıktı abisi de taciz davasına karıştı diye...hijyen dedim adamın sapıklığı bi yerden patlak vermiş. ...neyse o milletin kızına kötü gözle baktı. ...şimdi kendi kızından gördü. ...allah çocuklarımızı böyle insanlardan korusun....

Back